کد خبر: 676010
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمسار گفت: با پیگیری این اداره یک واحد صنعتی به حذف چاه های جاذب و ایجاد پیش تصفیه و سپتینگ اقدام کرد.

حبیب دارپرنیان افزود: واحد مذکور که دارای سیستم پیش تصفیه فرسوده و غیرقابل استفاده بود، فاضلاب صنعتی خود را به داخل چاه جاذب هدایت می کرد و پس از شناسایی چاه های مذکور و با پیگیری های مستمر محیط زیست ضمن حذف چاه، با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد ریال به ساخت و راه اندازی سیستم پیش تصفیه ملزم شد و در حال حاضر سامانه مذکور در حال بهره برداری است.

وی با بیان اینکه رعایت قوانین و مقررات زیست میحطی از سوی صاحبان صنایع یکی از عوامل موثر در حفظ محیط زیست محسوب می شود، افزود: ورود فاضلاب و پساب صنعتی در چاه های جاذب ضمن آلودگی خاک، موجبات آلودگی آب های زیرزمینی را نیز فراهم می کند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمسار گفت: یکی از اقدامات سالهای اخیر محیط زیست گرمسار تلاش در شناسایی و حذف چاه های جاذب در واحدهای صنعتی و برخورد قاطع با صنایع آلاینده در این بخش بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار