کد خبر: 675085
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷
در راستاي بومي سازي تجهيزات صورت گرفت:
در راستاي اهداف بومي سازي تجهيزات و قطعات يدکي موردنياز خطوط توليد شرکت فولاد مبارکه پيرو دستورالعمل مديريت دفتر فني تعميرات مقرر شد، قطعاتي که در سال جاري احتمال خريد آنها وجود دارد شناسايي و نقشه ساخت يا مدرک فني آنها براي بومي‌سازي تهيه گردد.

اين مطلب را مهندس كريمي كارشناس قطعات يدكي گفت و افزود: در همين راستا پروژه‌اي با عنوان پيش بيني زمان به حد اقل رسيدن موجودي قطعات يدکي در انبار به روش منطق فازي ، در واحد دفتر فني قطعات يدکي (SMO) با محوريت واحد گواهي کيفيت و با همکاري دفتر فني قطعات يدکي و مهندسي مجدد تعريف شد که پس از انجام تحقيقات و استفاده از اطلاعات سيستم MIS براساس اطلاعات مصرف قطعات يدکي در سال‌هاي گذشته همچنين صحت سنجي‌هاي انجام شده موفق به دستيابي دقت نزديک به 70 درصد براي قطعات پر گردش شد.

وي در همين رابطه ادامه داد: پس از مشخص شدن روش ، قطعات مورد نظرشناسايي و ليست آنها در اختيار واحد برنامه ريزي بومي سازي (LOP) قرار گرفت تا براي آنها مدرک ساخت يا مدرک فني تهيه گردد با اجراي اين پروژه پتانسيل بومي سازي براي قطعات افزايش يافته و احتمال خريد خارج آنها کم خواهد شد .

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر مديريت موجودي همچنين نتيجه کار انجام شده در قالب مقاله‌اي در دهمين کنفرانس بين المللي مهندسي صنايع که در بهمن ماه سال 1392 در دانشگاه تهران برگزار شد ارائه گرديد.

وي در تشريح عملکرد مديريت موجودي تصريح کرد: در حال حاضر مديريت بر موجودي قطعات يدکي در سيستم MIS و سيستم آتيIS-SUITEطبق فرمولي شامل پارامترهايي نظيرمتوسط ميزان مصرف، متوسط زمان تدارک، ضريب حساسيت قطعه و... محاسبه و کنترل مي‌شود که سيستم بصورت خودکار به حداقل رسيدن موجودي انبار را به تکنسين قطعات يدکي اعلام مي‌کند و تکنسين مربوطه با توجه به پيشنهاد سيستم و محاسبه، ميزان سفارش مورد نياز را در سيستم ثبت مي نمايدکه در مواردي ممکن است قطعه به ميزان لازم خريد نشده و يا بيش از حدنياز خريد گردد، بنابراين درصورتي که روش پيشنهادي جديد در اين سيستم‌ها مستقر گردد دقت ميزان سفارش افزايش خواهد يافت در اين روش به جاي متوسط مصرف ساليانه از تخميني براساس روابط فازي استفاده مي شود که اين طرح در حال حاضر در مرحله مطالعاتي قرار دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار