کد خبر: 674972
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
برداشت محصول گردو در استان سمنان با حضور معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی آغاز شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در حاشیه برداشت گردو، از وجود بیش از دو هزار و 600 هکتار باغ گردو در این استان خبر داد و گفت: از این مقدار یک هزار و 850 هکتار آن بارور است

لطف الله رضایی برآورد کرد: در سال جاری از هر هکتار باغ بارور گردوی استان سمنان حدود دو هزار و 800 کیلوگرم و در مجموع بیش از پنج هزار تن محصول گردو برداشت شود.

وی افزود: عمده گردوهای موجود این استان از ژنوتیپ های مرغوب هستند که در سالهای اخیر رقم های خارجی چندلر، پدرو و فرانکت و ارقام داخلی جمال و دماوند وارد استان شده است. 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: علاوه بر توسعه باغ ها، تولید نهال استاندارد گردوی پیوندی، اصلاح، بهسازی و تغذیه باغ ها، تغییر ژئوتیپ های متنوع موجود در باغ ها با سرشاخه کاری و تبدیل به ژئوتیپ های مطلوب و یکنواخت از مهمترین برنامه های اجرایی مدیریت باغبانی این سازمان در مورد توسعه باغ های گردو است.

آیین آغاز برداشت گردو در استان سمنان با حضور 'محمدعلی طهماسبی' معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان و شهرستان مهدیشهر و اعضای هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت شهمیرزاد و در باغ 700 هکتاری این شرکت آغاز شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار