کد خبر: 674952
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
هر چند كمتر از پنج ماه بود كه هدايت تيم ملي كشتي فرنگي را بر عهده گرفته بود اما به هر حال تيم ملي كشتي فرنگي توانست به لطف طلاي سوريان براي اولين بار در تاريخ كشتي ايران خوش بدرخشد و قهرمان جهان شود.


سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران پس از بازگشت از ازبكستان با اشاره به اينكه قهرماني در تاشكند حاصل كار تيمي بود، گفت: مطمئناً تمام مردم و علاقه‌مندان به كشتي از اين موفقيت خوشحال هستند. اين قهرماني حاصل يك كار تيمي كشتي گيران، مديريت تيم‌هاي ملي و كادر فني فعلي و پيشين بود.


كشتي گيران ما در اين رقابت‌ها تا پاي جان با حريفان خود در داخل و بيرون تشك مبارزه كردند. در اين ميان در حق برخي كشتي‌گيران ما نظير اخلاقي و نوروزي اجحاف شد كه اميدوارم در مسابقات آينده بتوانند لياقت و توانمندي‌هاي خود را نشان دهند. پازاج در مورد آماده‌سازي تيم براي بازي‌هاي آسيايي اظهار داشت: كشتي‌گيران ما از يك ميدان سخت بازگشته‌اند. ما كار سختي را در بازي‌هاي آسيايي اينچئون پيش رو داريم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار