کد خبر: 673339
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲
آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اعلام كرد كه در حال بررسي درخواست ايران براي محكوم كردن تجاوز پهپاد رژيم صهيونيستي به آسمان كشورمان است.
آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اعلام كرد كه در حال بررسي درخواست ايران براي محكوم كردن تجاوز پهپاد رژيم صهيونيستي به آسمان كشورمان است.
به گزارش ايسنا، گيل تودور، سخنگوي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي گفت كه نامه ايران براي محكوم كردن حمله اين پهپاد كه در نهم سپتامبر ارسال شده بود در اختيار 162 عضو آژانس قرار گرفته است.  ماه گذشته يك هواپيماي بدون سرنشين متعلق به رژيم صهيونيستي كه توسط نيروهاي ضد هوايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران در حريم هسته‌اي نطنز اعلام كرد بوده هدف قرار گرفت و سرنگون شد. ايران پس از اين حادثه در نامه‌اي خطاب به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ياد آور شدكه كشورش حق دارد تا تمام اقدامات لازم براي دفاع از خاكش را به كار گيرد و از آژانس انتظار دارد تا اين تجاوز اسرائيل را محكوم كند.
  صحبت تمديد مجدد زود است
مجيد تخت روانچي  يكي از اعضاي تيم مذاكره كننده هسته‌اي كشورمان گفت: هنوز زود است در اين مورد صحبت كنيم. ما بر اين مسئله ‏تمركز داريم كه تا قبل از 3 آذر تمام شود اما اگر به نتيجه نرسيديم در موقع خودش تصميم‌گيري مي‌كنيم. ‏ روانچي با اشاره به مذاكرات يك هفته پيش ايران با اعضاي غربي 1+5 در ژنو و وين گفت: ما در مورد متن مذاكره نكرديم بلكه در مورد موضوعاتي صحبت كرديم كه در نهايت اگر در مورد آنها به تفاهم برسيم بر پيشرفت در نگارش متن تأثير خواهد داشت.  وي ادامه داد: همان‌طور كه آقاي ظريف و عراقچي اعلام كردند در گفت‌وگوهاي دوجانبه‌اي كه با اروپايي‌ها و امريكا داشتيم خيلي از اين بعد كه ديدگاه‌ها به هم نزديك شود به نتيجه نرسيديم و اختلافات روي موضوعات جدي وجود دارد. اما از طرف ايران حسن نيت براي به نتيجه رسيدن مذاكرات وجود دارد و تلاش مي‌كنيم تا قبل از 3 آذر اين كار انجام‌ شود اما طبيعي است با هر هزينه‌اي حاضر نيستيم اين توافق صورت گيرد و خطوط قرمزي كه ايران بارها اعلام كرده است بايد رعايت شود.  روانچي در پاسخ به سؤال ديگر ايسنا مبني بر اينكه احتمال رايزني ميان وزيران خارجه و روساي جمهور ايران و گروه 1+5 براي نزديك كردن ديدگاه‌ها و رفع اختلافات بر سر موضوعات جدي وجود دارد، گفت: در مذاكرات نيويورك در هفته آينده ملاقات‌هايي بين وزيران خارجه ايران و گروه 1+5 صورت مي‌گيرد و اگر آقاي روحاني تشريف بياورند بين ايشان و برخي كشورهاي عضو گروه 1+5 جلساتي خواهد بود. همچنين در سطح معاونان و مديران سياسي ايران و گروه 1+5 به سرپرستي آقاي ظريف و خانم اشتون جلسه‌اي وجود دارد. فكر نمي‌كنيم نياز باشد بخواهيم سطح مذاكرات را بالا ببريم. اگر واقعا اراده سياسي در طرف مقابل وجود داشته باشد، در همين سطحي كه الان مذاكره صورت مي‌گيرد مي‌توان به نتيجه رسيد.
  روس‌ها طرح تكميل بوشهر را دادند
همزمان با اعلام مشاور ولاديمير پوتين رئيس‌جمهور روسيه مبني بر اينكه انرژي هسته‌اي اصلي‌ترين موضوع مورد بحث در ديدار روز جمعه ‏روساي جمهوري ايران و روسيه بوده است، ‌كارشناسان هسته‌اي روسيه طرح خود را براي تكميل نيروگاه هسته‌اي بوشهر ارائه دادند.  به گزارش ريانووستي، كارشناسان هسته‌اي روسيه در يك سمينار كه روز جمعه با حضور شركت‌هاي روسي و مقامات سازمان‌هاي ايراني برگزار شده بود، طرح خود را براي ساخت فاز دوم نيروگاه هسته‌اي بوشهر ارائه دادند.  پيش از اين گزارش شده بود كه ايران و روسيه قراردادي براي ساخت دو واحد جديد در نيروگاه بوشهر واقع در جنوب ايران تا پايان سال 2014 امضا كرده‌اند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار