کد خبر: 670484
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹
براي خروج از انسداد، چاره‌اي جز همراهي با روحاني نداريم و بايد با تندروهايي كه كار تشكيلاتي را قبول ندارند و سلسله‌مراتب را رعايت نمي‌كنند، برخورد شود.
بهزاد نبوي به تازگي در ديدار با سران دو حزب مشاركت و مجاهدين انقلاب گفته است: براي خروج از انسداد، چاره‌اي جز همراهي با روحاني نداريم و بايد با تندروهايي كه كار تشكيلاتي را قبول ندارند و سلسله‌مراتب را رعايت نمي‌كنند، برخورد شود.
 
وي افزوده: با تندروي چيزي دستگيرمان نمي‌شود. بارزترين نمونه مجلس ششم بود كه خود من هم بودم و ضربات زيادي خورديم. بايد از گذشته درس بگيريم و تجربه كسب كنيم.
 
 
نبوي همچنين اظهار داشته: درست است كه دولت خيلي با ما همراه نيست و ما هم مي‌دانيم، اما بايد تاكتيكي عمل كنيم و با دولت ائتلاف كنيم، چاره‌اي جز همراهي نداريم.
 
 
نبوي ادامه داده: ما مثل كسي هستيم كه زمين خورديم و براي بلند شدن بايد دستمان را به ديواري بگيريم و فعلاً اين ديوار روحاني است. بايد از جايمان بلند شويم، فعلاً جاي پايمان را محكم كنيم و بعد اگر اين ديوار مزاحم بود لگد به آن بزنيم. بايد اول قوي شويم. حداقل تا انتخابات مجلس بايد با احتياط جلو برويم، اختلافاتمان نبايد علني و رسانه‌اي شود. ما مدت‌ها از فضا دور بوده‌ايم. قرار نيست يك‌شبه، يك‌ساله و حتي دوساله همه‌چيز به حالت قبلي برگردد.
 
خبر ديگري حاكي است، در جلسه اخير تعدادي از چهره‌هاي اصلاح‌طلب عضو احزاب منحله مجاهدين انقلاب و مشاركت بحث چگونگي برخورد با ناطق نوري مطرح ‌شده است. يكي از حاضران در اين جلسه با بيان اينكه ناطق نوري خيلي با ما همراه نيست، افزوده است: او ذاتاً ضد ماست و مواضعش بيشتر از روي لج‌بازي با بعضي از چهره‌هاي اصولگرا و احمدي‌نژاد بوده است. بايد حواسمان باشد و خودمان را به او نچسبانيم، استفاده خودمان را بكنيم و ممكن است او در بزنگاه‌ها خودش را كنار بكشد و ضربه بزند. نبايد كاري بكنيم كه بزرگ شود و روي دستمان بماند يا باور كنيم كه او يك اصلاح‌طلب است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار