کد خبر: 670324
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۶
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه قائم استان:
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان از برگزاری کارگاه يك روزه توانمندسازی مسئولان فرهنگی حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسيج با هدف ارتقاي دانش فردی و مهارت‌های تخصصی مورد نیاز در انجام مأموریت‌های فرهنگی خبر داد.

رضا شاهرودیان در خصوص برگزاری این كارگاه اظهار کرد: منظور از برگزاری این کارگاه رشد و ارتقای حداقل 30 درصد توانمندی در ابعاد دانشی و مهارتی مسئولان فرهنگی پایگاه‌ها و حوزه‌ها، اثربخشی برنامه‌های فرهنگی در سطح حوزه و پایگاه است.

وي از ديگر اهداف و منظورهاي برگزاري اين كارگاه را ایجاد زمینه انتقال تجارب بومی محلی در بهینه‌سازی انجام مأموریت‌ها، بروز کردن اطلاعات و آگاهی مدیران فرهنگی اجتماعی در راستای مأموریت‌ها و وظایف محوله، ساماندهی و انسجام‌بخشی به مسئولان فرهنگی حوزه‌ها و پایگاه‌ها، ایجاد وحدت رویه در راستای بهبود عملکرد سازمانی مدیران فرهنگی اجتماعی و زمینه‌سازی برای ایجاد شبکه ارتباطی مدیران فرهنگی پایگاه‌ها و حوزه‌ها در سطح نواحی عنوان كرد.

معاون فرهنگی اجتماعی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان خاطرنشان کرد: این کارگاه یک روزه 16شهریور ماه با حضور مسئولان فرهنگی حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت شرق استان در اردوگاه شهید صدوقی دامغان و 19شهریور ماه با حضور مسئولان فرهنگی حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت غرب استان در مجتمع فرهنگی تفریحی کلاهدوز برگزار مي‌شود.

شاهرودیان افزود: مبانی فرهنگ، دیدگاه‌های فرهنگی حضرت امام و رهبری، مدیریت فرهنگی، جریان‌شناسی فرهنگی، مبانی تبلیغ، مسئله‌یابی و حل مسئله و تصمیم‌سازی، شناخت شبکه‌های اجتماعی، مهارت تهیه برآورد و مهارت فن بیان و سخنوری از سرفصل‌ها و عناوین مباحث این کارگاه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار