معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزير نيرو گفت: با توجه به شرايط حال حاضر كشور، بايد رديف بودجهاي به صورت ويژه براي مديريت بحران آبي و ظرفيت بخشي به بخش تأمين آب در نظر گرفته شود.
عليرضا دائمي در گفتوگو با تسنيم اظهار داشت: اينكه با شروع سال آبي جديد، شاهد ادامه خشكساليها و كمبود بارشها باشيم و در هشت ماه آينده، ميزان بارشها به گونهاي باشد كه تابستان 94 مثل تابستان امسال در برداشت آب از منابع سطحي محدوديت داشته باشيم، امري كاملاً محتمل است.
وي افزود: براي تابستان سال جاري با وجود دستور رئيسجمهور براي تخصيص اعتبار ويژه مهار بحران آبي، منتظر طي شدن مراحل تخصيص منابع مالي اين دستور رياست جمهوري نشديم و اجراي برآيند تمامي كارهاي كارشناسي انجام شده، با منابع مالي داخلي مجموعه وزارت نيرو آغاز شد تا بتوانيم بحران آبي را در پيك مصرف به گونهاي مديريت كنيم كه با قطعيهاي گسترده آب مواجه نشويم.
دائمي تصريح كرد: اعتبار خشكسالي كه رئيسجمهور دستور داده بود، 300 ميليارد تومان بود كه براي گذر از بحران آبي سال جاري در تابستان و پاييز در نظر گرفته شد، اما رقمي كه ما براي مديريت بحران آبي ناشي از خشكسالي و تغيير اقليم نياز داريم تا پروژههاي با اولويت بالا را به بهرهبرداري برسانيم كه در سالهاي آتي هم در صورت ادامه روند خشكسالي، با چالش مواجه نشويم بسيار بيش از اينهاست.