کد خبر: 668501
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۵
قيمت طلا در معاملات ديروز بازار جهاني 2/0 درصد افزايش يافت و هر اونس طلا در برابر ۱۲۸۳ دلار معامله شد.
به گزارش رويترز، قيمت طلا براي سومين روز در چهار جلسه گذشته افزايش يافت، اما كم بودن خريدها در آسيا، بالا بودن ارزش دلار و وضعيت مناسب شاخص‌ها در بازار بورس به دليل اميدواري به اقدامات انبساطي بيشتر بانك مركزي اروپا احتمالاً جلوي هرگونه افزايش عمده را خواهد گرفت.
 
همزمان با افزايش نگراني‌ها از احتمال افزايش زودهنگام نرخ بهره در امريكا، قيمت طلا در ماه آگوست در تلاش بود تا به صورتي قاطع از رقم 1300 دلار كه به لحاظ رواني رقم با اهميتي است عبور كند.
قيمت طلا پس از افزايش حدوداً يك درصدي در روز سه‌شنبه، ديروز نيز 2/0 درصد افزايش يافت و به 1283 دلار رسيد. قيمت طلا در روز 21 آگوست به 1273 دلار و 6 سنت رسيد كه پايين‌ترين قيمت در دو ماه اخير بود، اما با اين وجود قيمت طلا نسبت به ابتداي امسال همچنان بيش از 6 درصد گران‌تر شده است.
 
برايان لان، تحليلگر بازار طلا در اين باره گفت:«بازار همچنان بسيار محتاط است. بخش فيزيكي به اندازه ماه قبل و حتي سال گذشته عملكرد خوبي نداشته است.»
 
«آنچه ما شاهد آن هستيم، تعداد زيادي معاملات احتكاري توسط بازيگران بزرگ‌تر و صندوق‌هاي تأميني است. » ارزش دلار امريكا ديروز در مقايسه با سبد ارزهاي مهم جهان، تنها اندكي پايين تر از بالاترين رقم 13 ماه اخير بود. يورو نيز به دليل پيش‌بيني اتخاذ اقدامات انبساطي بيشتر از جانب بانك مركزي اروپا، همچنان وضعيت مناسبي ندارد.  بالا رفتن ارزش دلار، طلا را كه به دلار ارزشگذاري مي‌كند، براي دارندگان ساير ارزها گران‌تر مي‌كند. برخي از سرمايه‌گذاران نيز پس از انتشار آمارها در خصوص كالاهاي بادوام و ميزان اعتماد مصرف‌كننده در امريكا به بازارهاي سهام روي آورده‌اند.
حجم دارايي‌هاي اس پي دي آر گلد تراست، بزرگ‌ترين صندوق سرمايه‌گذاري در بازار طلا 4/0 درصد كاهش يافته و از 08/800 تن در روز جمعه به 09/797  تن در روز دوشنبه رسيده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار