فرمانده نيروي زميني ارتش با بيان اينكه ارتش در سال جاري هشت رزمايش بزرگ در مناطق مختلف كشور برگزار ميكند، از برگزاري رزمايش مشترك ارتش و سپاه براي اولين بار خبر داد.
به گزارش مهر، امير احمدرضا پوردستان در نشست خبري صبح ديروز خاطر نشان كرد: اولين رزمايش تخصصي هوانيروز و هوابرد براي اولين بار بعد از انقلاب توسط ارتش برگزار خواهد شد.
فرمانده نيروي زميني ارتش همچنين در خصوص دستاوردهاي جديد اين نيرو گفت: در سال توليد ملي و در لبيك به پيام مقام معظم رهبري براي اولين بار از تونل عمودي باد بهره برداري شد. اين تونل در مقايسه با تونلهاي بادي كه در كشورهاي عربي وجود داشته و ساخت كشورهاي غربي است ساخت داخل ميباشد. امير پوردستانگفت: كاربرد تونل باد براي چتربازان و كساني كه تمرين سقوط آزاد ميكنند بسيار مؤثر و مهم است. وي همچنين در خصوص ديگر دستاوردهاي نيروي زميني ارتش به سيستم كنترل آتش تانك ذوالفقار اشاره كرد و گفت: امروز تانك ذوالفقار در زمره بهترين و پيشرفتهترين تانكهاي دنيا قرار دارد.
فرمانده نيروي زميني ارتش به ساخت انواع اخلالگرها در كليه باندهاي فركانسي سيستمهاي زميني و هوايي و دريايي اشاره كرد و گفت: از ديگر دستاوردهاي نيروي زميني اتوماسيون كردن سلاحها يعني كنترل از راه دور برخي سلاحها است. پوردستان در بخش ديگري از اين نشست خبري به توليد لوله جوفي، لولهاي كه در دل خود تانك قرار گرفته اشاره كرد و گفت: اين لوله هزينههاي آموزشي ما را به شدت كاهش خواهد داد. وي همچنين در ادامه به سلاح اخگر كه براي اولين بار توسط سازمان خودكفايي توليد شده و در اختيار يگانها قرار گرفته است اشاره كرد و گفت: اين سلاح شش لول بوده و 4500 گلوله در دقيقه شليك ميكند. پوردستان همچنين اظهار داشت: قصد داريم در سال جاري نيز سلاحي سه لول با كاليبر 50 توليد كنيم و آن را در اختيار يگانهاي نظامي قرار دهيم.
فرمانده نيروي زميني ارتش همچنين در پاسخ به سؤالي در خصوص اينكه آيا نيروي زميني ارتش در مقابله با گروهك پژاك با سپاه همكاري داشته است، گفت: امروز ديگر مرزهاي ما حالت نظامي ندارد بلكه در حالت انتظامي قرار دارد. وي افزود: پژاك و جندالشيطان به عنوان تهديد براي نيروي زميني ارتش تلقي نميشود بلكه شيطنتهايي را در مرزها انجام ميدهند كه پاسخ مناسب را دريافت كردهاند.