کد خبر: 662911
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷
آیت‌الله آملی لاریجانی:
رئیس قوه قضاییه بیان اینکه نباید بگذاریم رسانه های بیگانه و ماهواره‌ها «ارزش‌های اصیل» ما را پایمال کنند، گفت: مذمت‌کنندگان نسبت به مومنان و حتی انبیاء الهی همیشه در تاریخ وجود داشته اند این یک داستان تاریخی است که مومنان پای ارزش‌های دینی می‌ایستادند و مورد سخره و مذمت قرار می‌گرفتند.
به گزارش جوان آنلاين به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با یادآوری رأی 98 درصدی مردم به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: این قانون که تقریباً با رأی همه مردم به تصویب رسیده، بر اساس ارزش‌ها و اصول اسلامی تدوین شده است، به طوری که تأکید بر این ارزش‌ها از اصول ابتدایی قانون اساسی آغاز می‌شود و تا پایان به چشم می‌خورد.

رئیس قوه قضاییه افزود: وقتی دل را در گرو یک دین گذاشته‌ایم باید پای ارزش‌های آن بایستیم و کاری نداشته باشیم که دیگران چه برداشتی ازکار ما می‌کنند و همچنین نباید بترسیم که گاهی کسانی به ما اتهام ارتجاع و عقب‌ماندگی بزنند.

آیت‌الله آملی لاریجانی با این مقدمه از اقدام اخیر شهردار تهران مبنی بر جداسازی محیط کاری کارکنان مرد و زن قدردانی کرد و گفت: این اقدام، فارغ از گرایش‌های سیاسی، کاری تحسین برانگیز است زیرا جلوگیری از اختلاط زن و مرد در محیط کار به دلیل پیامدهایش اهمیت دارد و یک ارزش تلقی می‌شود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: کسی نمی‌خواهد مردان و زنان شاغلی را که اکنون در محیط های مختلط کار می‌کنند متهم کند زیرا خوشبختانه زنان و مردان ما در محیط کار تحفظ می‌کنند اما نمی‌توان انکار کرد چنین محیطی مطلوب اسلام نیست.

آیت الله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه تشخیص مصادیق ارزش‌های الهی بر عهده « کارشناسان واقعی دین» است گفت: نصوص دینی ما به صراحت اختلاط غیرضروری زن ومرد را نهی کرده است، حال باید پرسید چرا برخی خجالت می‌کشند از ارزش‌های مبتنی بر نصوص دینی دفاع کنند؟

رئیس قوه قضاییه افزود: نمی‌خواهم بگویم هر کسی مدعی آگاهی از ارزش‌های دینی شد باید از وی این ادعا را پذیرفت، اما باید پای آنچه از سوی اسلام‌شناسان حقیقی به عنوان ارزش‌های دینی مطرح می‌شود، ایستاد و از آن دفاع کرد.

آیت الله آملی لاریجانی با یادآوری اینکه در برهه‌ای از تاریخ این کشور فضایی ایجاد شد که برخی از کسانی که می‌خواستند از ولایت فقیه دفاع کنند، خجالت می‌کشیدند، تاکید کرد: وقتی توحید، ارزش‌های الهی و آیه شریفه «ان الحکم الا لله» را پذیرفتیم نباید در دفاع از آنها خجالت بکشیم یا اینکه بترسیم دیگران چه می‌گویند.

رئیس دستگاه قضا با توجه به اینکه برخی طرح جداسازی محیط کار را تفکیک جنسیتی خوانده‌اند گفت: ما بر سر عنوان و نام با کسی بحث نداریم اما معتقدیم پرهیز از اختلاط زن و مرد به معنی برتری دادن مردان به زنان نیست و نباید فریب گرایش‌های فمنیستی را خورد.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه آیه 54 از سوره مائده را که می‌فرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ مَن یَرْتَدَّ مِنکُمْ عَن دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَیُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّهٍ عَلَی الْکَافِرِینَ یُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَلاَ یَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ ذَلِکَ فَضْلُ اللّهِ یُؤْتِیهِ مَن یَشَاء وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ» قرائت کرد و گفت: در آیه خطاب به مومنان آمده است که اگر از دینتان دست بکشید خداوند عده ای را می‌آورد که او آنان را دوست دارد و آنان نیز خداوند را دوست دارند. این عده در برابر مومنان نرم و متواضع و در برابر کافران سخت و قوی هستند.

رئیس قوه قضاییه با استناد به عبارت« ُیجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَلاَ یَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ» تأکید کرد : یکی از ارزش‌های الهی این است که ما در راه خدا و امتثال امر او از مذمت هیچ مذمت‌کننده‌ای نترسیم.

آیت‌الله آملی لاریجانی از عموم مردم خواست که « فهم دینی » خود را با کمک اسلام ‌شناسان ارتقا ببخشند و هنگامی که دریافتند چیزی جزو ارزش‌های الهی، خواست خداوند و احکام دینی است به عنوان مصداقی از «لاَیَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ» پای آن محکم بایستند.

وی با بیان اینکه نباید بگذاریم رسانه های بیگانه و ماهواره‌ها «ارزش‌های اصیل» ما را پایمال کنند، تاکید کرد: مذمت‌کنندگان نسبت به مومنان و حتی انبیاء الهی همیشه در تاریخ وجود داشته است. این یک داستان تاریخی است که مومنان پای ارزش‌های دینی می‌ایستادند و مورد سخره و مذمت قرار می‌گرفتند.

رئیس دستگاه قضا در پایان این بخش از سخنانش خاطر نشان کرد که دفاع از جداسازی محیط کار یک نمونه از ایستادگی بر ارزش‌های الهی است و تصریح کرد که نباید با چنین موضوعاتی که جزو مسلمات دینی است برخورد سیاسی صورت بگیرد.

حوادث غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در این منطقه محور بخش دیگر از سخنان امروز آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی بود

رئیس قوه قضائیه حوادث غزه را « بزرگترین مسئله جهان اسلام» در چند هفته اخیر دانست و گفت: جنایات صهیونیست‌ها فوق تصور است؛ آنان در محیطی چند ده کیلومتر مربعی و ظرف دو سه هفته، دو هزار شهید به جا گذاشتند، بیش از ده هزار نفر را زخمی کردند، ساختمان‌های بسیاری را بر سر ساکنانش فروریختند و حتی از انهدام بیمارستان‌ها، مدارس و مساجد هم ابا نکردند.

آیت‌الله آملی لاریجانی این اقدامات را « جنایت جنگی» خواند و تاکید کرد: متاسفانه حکومت‌های کشورهای اسلامی آن طور که انتظار بود پاسخ روشن و صریحی به این جنایت ندادند و در قبال این جنایات سکوت کردند ولی باید به آن کودک فلسطینی آفرین گفت که از ساکت نشستن حکمرانان کشورهای اسلامی تشکر کرد و گفت ما خود ایستاده‌ایم و چند لحظه بعد هم به درجه شهادت رسید.

وی چنین کودکانی را « قهرمانان امروز جهان اسلام» دانست و افزود: مقاومت، امروز پیروزتر از سابق است، مردم غزه سرفرازتر از سابق ایستاده اند و رژیم صهیونیستی که گمان می‌برد در چند روز می‌تواند مقاومت را در هم بشکند امروز با خفت و خواری از غزه بیرون رفت. سخن اصلی مردم غزه این است که اینجا سرزمین ماست و آنهایی که از اطراف و اکناف دنیا غاصبانه آمده‌اند باید به خانه هایشان برگردند.

رئیس قوه قضاییه پایداری مردم غزه را «الگویی برای جهان اسلام» و نوعی امتحان برای سران کشورهای اسلامی که «با بی‌تفاوتی کامل، سکوت و گاهی هم همراهی با صهیونیست‌ها» نتوانستند وظایف خودشان را انجام بدهند توصیف کرد و گفت: اسباب تاسف است که جهان اسلام گرفتار حکمرانانی است که نمی‌توانند وظایف خودشان را انجام بدهند و به داد کسانی برسند که در یک محیط کوچک این چنین مورد حمله و هجمه و جنایات صهیونیست ها و حامیانشان قرارگرفتند.

آیت الله آملی لاریجانی این حوادث را همچنین « امتحان بزرگی» برای راستی‌آزمایی ادعاهای حقوق بشری حامیان رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا و اروپا ارزیابی کرد و در این باره یادآور شد آنان که نعره‌های حقوق بشری‌شان علیه ایران همواره بلند است واگر دو نفر به اتهام جاسوسی زندانی شوند فریاد می‌کشند ولی هنگامی که دو هزار نفر از مردم بی‌دفاع در یک محیط کوچک با وحشیانه‌ترین روش‌ها به شهادت می‌رسند، نه تنها صدای حقوق‌بشر‌خواهی آنان بلند نمی‌شود بلکه حمایت هم می‌کنند و به رژیم کودک کش جایزه می‌دهند.

رئیس دستگاه قضا با ابراز تاسف از « ابزار شدن» حقوق بشر در دست کشورهای سلطه گر و تبدیل شدن اعلامیه جهانی حقوق بشر به یک « کاغذ پاره» ، از مردم ایران به دلیل حمایت معنوی سی و چند ساله خود از ملت فلسطین قدردانی کرد و گفت: حمایتی که مردم ایران در روز قدس و مناسبت‌های دیگر از ملت فلسطین می‌کنند در هیچ جای دنیا صورت نمی‌گیرد و سال های سال است که ابتکار حضرت امام(ره) در طراحی راهپیمایی روز قدس، در سراسر جهان باشکوه برگزار می‌شود.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه « فاصله مکانی ایران و فلسطین کم نیست اما قلب‌های دو ملت به هم نزدیک است» تاکید کرد: ملت ما با زعامت مقام معظم رهبری و ابتکار حضرت امام(ره) برنامه‌ای را در جهان پرآشوب امروزی اجرا می‌کند که حمایت کامل و موثری از مردم فلسطین به شمار می‌رود و این پیام مهمی برای مردم دنیا دارد.

در ادامه جلسه مسئولان عالی قضایی، آیین نامه تعیین گروه های شغلی و ضوابط مربوط به ارتقا گروه و تغییر مقام قضات و نحوه احتساب سنوات آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و موادی دیگر از آن اصلاح شد.

غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
سیدجلال
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
4
1
درودبر قالیباف که باشجاعت کاری انقلابی انجام داد که هم درتاریخ ماندگاراست وهم بعنوان یک باقیات وصالحات برای اخرت او ذخیره خواهد شد همانطو ر که بعضی کارهای ناشایست بعضی مسئولین عذابی ابدی برای انها دارد
ميرزاي بيسواد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
2
1
هركجا كه اقدامي بر اساس قوانين و متون اسلامي ؛ نه بر اساس سلايق و ديدگاههاي شخصي و ملاحظات و .... باشد و دلسوزي ها ، دلسوزيهاي انقلابي و اسلامي كه نشات گرفته شده از اصل اسلام و هدايتهاي ولايتي ائمه معصومين سلام الله عليهم اجمعين باشد ، را به حول و قوه الهي تاييد و پشتيباني مينمائيم و تا آخر نيز ايستاده ايم .
مهرناز
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۷
3
2
رئیس محترم قوه قضائیه"بالاترین مرجع
حقوقی کشور"شما برخلاف غرب"که به
تساوی حقوقی اعتقاد دارد"به عدالت
جنسیتی معتقد هستید"ایا"معنی عدالت جنسیتی برای خانم ها "اینستکه
یک مسئول ویا چندین مسئول مرد دور
هم جمع شوند"وبرای تمامی خانم های
شاغل اداری تصمیم گیری کنند"که قصد
ایجاد ارامش برای خانم ها در محیط کار
دارند"به دونه در نظر گرفتن شخصیت زن شاعل وبدونه دخالت دادن دیدگاه خانم های اداری در این تصمیم گیری "علاوه براینکه "هیچ گونه ارامشی در محیط کار
برای خانم های اداری ایجاد نمی شود"
هیچ "بلکه انها رادرمسیرمتخاصم سیستم کشور قرار می دهید"که به هرطریق به سیستم تصمیم گیرنده یک
جانبه دهن کجی کند"ضمناجناب رئیس
قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران در
رای 98 درصد به جمهوری اسلامی رای
خانم ها فراموش نشود"بهتر نیست "بعد
از سی وچند سال گذر از انقلاب "به
خانم های شاغل اداری "که منظم ترین
خانم ها از نظر فکری هستند"با دیدگاه
روشن تری نگاه شود.
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
خواهرم : اولا ما باید به اصل اسلام که همان چارچوب اسلامی است بپردازیم و حریم ها و حدودهایی را که دین به آن پرداخته و مشخص نموده را بشناسیم تا خدای ناکرده از سر بی اطلاعی حرفی را که در شان ما نیست بر زبان یا بر قلم جاری نکنیم .
ثانیا در مقابل چارچوب های دینی باید تسلیم باشیم یا خیر؟
ثالثا معنی کلمه عدالت در فهم شما چیست و چگونه باید باشد؟ آیا فهم و درک شخصی و سلیقه ای است؟ یا فهم عمیق دینی و عقلایی را باید مد نظر قرار داد؟
رابعا آیا این بحث عدالت جنسیتی از احکام فقهی گرفته شده یا اینکه یک فرضیه است؟
خامسا اگر فقهی باشد آیا فقه مشخص کرده که مرد برای زن تصمیم بگیرد و زن برای مرد؟
یا چیزی غیر از اینهاست؟
لطفا پاسخ دهید .
ممنون
مهرناز
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
1
1
پاسخ به برادر محترم ناشناس"معنی
عدالت جنسیتی "واژه ای نیست"که شخصا"به ان موجودیت داده باشم"واژه
ای است که خود مسئولین عنوان کردند
"و به ان معتقد هستند"نه تساوی جنسیتی "که غرب "به ان اعتقاد دارد"
از رئیس قوه قضائیه "معنای عدالت
جنسیتی راخواستار شدم "یک شهروند
معمولی هستم"حقوقدان نیستم"اما"
وقتی به کلمه "عدالت "فکر می کنم"
معنای "این کلمه را "خاص "نمی دانم"
بلکه عموم مردم "از زن ومرد را طبق
قانون کشور در نظر دارم .اگرخانم ها را "
طبق افکارقدیم "ناقص العقل ندانیم"
بهتر نیست "شا"ن وحدود زن مسلمان
را در اداره ها تعریف شود.
هادي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۰
2
1
درود بر قاليباف..آن سردار رشيد اسلام که حضورش در ميدان جنگ لرزه بر اندام دشمنان خون آشام اين نظام انداخت..و اينک در ميداني ديگر چنان با صلابت عمل ميکند که شده مرهمي بر دل دوستداران انقلاب و نظام..دوستت داريم سردار..انشالله خيليها از فرزند انقلاب ياد بگيرن..خدايا ايشان را و امثال ايشان را براي اين نظام حفظ فرما..خدا تورا سلامت دارد عزيز دل
جواد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۰
1
0
همکار من یک خانم محترم است که بدون هیچگونه احساس جنس مخالف بودن مشغول بکار هستیم و هیچ تفاوتی بین ما احساس نمی شود که یکی مرد است و دیگری زن و همانند اینکه خواهر و برادر در یک خانه هستیم بیش از 10 سال همکاری یک کلمه خارج از ادب رد و بدل نشده تمام شرعیات هم دو طرفه رعایت می شود نه تنها من دیگر همکاران من هم هم اتاقی همکار خانم دارند و اینگونه هستند
...
نه اینکه همکار خانم بد و یا مرد بد وجود ندارد هست اما کم هستند نسبت به آدم های خوب
این توهین به ایمان قوی مردان و زنان است که باید از ترس گناه آنها را از همدیگر جدا کرد
آیا مسلمانی ما آنقدر سست است که با همکار بودن جنس مخالف از بین می رود
گاهی بودن جنس مخالف مانع شکستن حرمتها می شود
مثلا مردها تنها در کنار هم الفاظ همه جوره می شود و یا زن ها در کنار هم هم همینگونه
...چنانچه در ادارت کسانی هستند که شئونات را رعایت نمی کنند پس از تذکر و اخطار می توان آنها را از کار اخراج کرد و آدم های معتقد و با ایمان را جایگزین آنها کرد نه بخاطر چند نفر که شئونات را رعایت نمی کنند ادارات را به مردها و زنها تقسیم کرد اینکار شدنی نیست و به نظام مقدس جمهوری اسلامی زیان وارد می کند ...
همانند وقتی می شود که برخی از بزرگان ما به مردم توصیه کردند یارانه نگیرید اما همه گرفتند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار