کد خبر: 659532
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
در پی وضعیت نامناسب خطوط هوائی کشور اوکراین، معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی که قصد عبور از شرق این کشور را دارند، هشدار داد.
خبرگزاری ایرنا: در پی وضعیت نامناسب خطوط هوائی کشور اوکراین، معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی که قصد عبور از شرق این کشور را دارند، هشدار داد.

حمید حبیبی اظهار داشت: در پی سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ 777 مالزی در مرز اوکراین و روسیه و بدنبال آن گمانه زنی بر سر علت سقوط سانحه و وضعیت نامناسب خطوط هوائی اوکراین، سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی داخلی که قصد عبور از شرق این کشور را دارند، هشدار داد.

گفتنی است بنابه اخبار منتشره در رسانه های داخلی و بین المللی این بوئینگ 777 خطوط هوایی مالزی علاوه بر 280 مسافر 15 خدمه هم داشت و از آمستردام پایتخت هلند عازم کوآلالامپور پایتخت مالزی بود که در آسمان اوکراین و در حالی که در ارتفاع بالای 10 هزار متری پرواز می کرد، سقوط کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار