کد خبر: 658261
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۵
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي از توزيع حداقل 4 بسته حمايتي غذا براي سال 93 در بين گروه‌هاي هدف خبر داد‌
سال 94‌هفته‌اي 2بار شير رايگان در مدارس توزيع خواهد شد
هادي غلامحسيني
سياست دولت در توزيع سبد كالا با سياستي كه در طرح حمايت غذايي دنبال مي‌كند، متفاوت است و هدف اصلي دولت از توزيع بسته امنيت غذايي، مبارزه با فقر و توجه به موضوع سلامت افراد مطابق با بند 6 سياست‌هاي سلامت ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري است.
‌وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي ضمن بيان مطلب فوق از آغاز توزيع بسته حمايت غذايي مشمولان كميته امداد و سازمان بهزيستي و فرصت چهارماهه براي گرفتن اقلام و كالاهاي اين سبد حمايتي خبر داد.
به گزارش «جوان»‌به اين ترتيب مي‌توان دريافت 10 درصد مردم ايران دچار فقر غذايي هستند كه به منظور توجه به سلامت و امنيت غذايي از سوي دولت شناسايي شده‌اند.
علي ربيعي گفت: طرح حمايت غذايي با بودجه‌اي بالغ بر 2 هزار و 400 ميليارد تومان در سال جاري با هدف حمايت غذايي از 5/7 ميليون نفر مشمولان طرح در سال جاري به اجرا خواهد درآمد. اين در حالي است كه اين بسته‌هاي غذايي حداقل چهار بار در سال به مشمولان ارائه خواهد شد.
    اقلام موجود در بسته غذايي
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي بيان داشت: در اين مرحله گوشت، مرغ، برنج، روغن مايع، ماكاروني، رب گوجه فرنگي و خرما در بسته حمايت غذايي قرار داده شده كه مشمولان مي‌توانند از بين اين اقلام تا سقف مصوب دولت اقدام به خريد كنند و هيچ عجله‌اي در اين كار وجود ندارد.
ربيعي درباره نحوه اطلاع‌رساني دريافت بسته‌هاي حمايت غذايي گفت: مشمولان بسته‌هاي حمايت غذايي به صورت پيامك فراخوان و اطلاع‌رساني مي‌شوند، ضمن اينكه از طريق مددكاران آنها هم اطلاع‌رساني انجام خواهد شد.
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي با اشاره به آغاز توزيع نخستين بسته حمايت غذايي دولت از اواخر هفته گذشته افزود: اين برنامه مطابق مصوبه هيئت دولت و به منظور حمايت غذايي از اقشار آسيب‌پذير و براي مبارزه با فقر مطلق انجام مي‌شود.  وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي افزود: در سال جاري دولت براي انجام اين طرح 2 هزار و 400  ميليارد تومان براي حمايت از اقشار آسيب‌پذير در نظر گرفته تا آن دسته از افرادي كه پروتئين و كالري مورد نياز را در سر سفره‌هايشان ندارند، بتوانند استفاده كنند.
    فرصت 4ماهه براي تحويل بسته‌ها
ربيعي خاطرنشان كرد: افراد مشمول حمايت غذايي چهار ماه براي تحويل اين بسته‌ها فرصت دارند، بنابراين بدون عجله مي‌توانند اين كار را انجام دهند.  وي اضافه كرد: طبق مصوبه دولت هر نفر 30 هزار تومان، خانوار دو نفره 60 هزار تومان و خانوارهاي بيش از 2 نفر به ازاي هر نفر اضافه‌تر 10 هزار تومان تا سقف 120 هزار تومان مي‌توانند از اين بسته‌هاي حمايتي استفاده كنند.
ربيعي گفت: 6 هزار دستگاه كارتخوان فروشگاهي در شبكه توزيع براي اين كار در نظر گرفته شده و تمام امكانات براي انجام اين كار مهيا شده است.
    بسته حمايت غذايي با سبد كالاي فرق دارد
وي اضافه كرد: بسته حمايت غذايي دولت با سبد كالاي عمومي متفاوت است چون هدف دولت از توزيع بسته‌هاي حمايتي، مبارزه با فقر است كه در سياست‌هاي ابلاغي سلامت مقام معظم رهبري هم ذكر شده است.
ربيعي با بيان اينكه خانواده‌ها و اقشار آسيب‌پذير مورد نظر دولت از سازمان‌هاي حمايتي شناسايي شده‌اند، گفت: در حال حاضر 5/7 ميليون نفر تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي مشمول دريافت اولين بسته حمايت غذايي هستند.
    توزيع شير رايگان در مدارس
ربيعي ادامه داد: در ضمن در راستاي سياست‌هاي دولت و دستور رئيس‌جمهور، توزيع شير رايگان در مدارس آغاز مي‌شود كه اين كار از سال تحصيلي آينده به مدت 5/8 ماه به صورت هفته‌اي دو بار انجام خواهد شد.  طبق اخبار منتشرشده، كار اطلاع رساني به جامعه هدف مشمولان دريافت سبد حمايت غذايي، از دو هفته قبل با ارسال پيامك از سوي كميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي آغاز و به مشمولان چهار ماه مهلت داده شده تا براي دريافت كالاي خود اقدام كنند.  دراين بين 4 هزار و 800 فروشگاه براي توزيع بسته حمايت غذايي اعلام آمادگي كرده و 6 هزار دستگاه كارت‌خوان نيز در فروشگاه‌ها براي خدمات‌دهي به مشمولان در نظر گرفته شده است.  همزمان با توزيع بسته‌هاي حمايت غذايي، در تمامي ادارات بهزيستي ميز خدمات براي رفع هرگونه مشكل احتمالي پيش بيني شده است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
شهروند ایرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
0
2
با سلام خدمت وزیر محترم:خانواده های زیادی در جامعه ما هستند که نه تحت پوشش کمیته امداد و نه بهزیستی و نه هیچ سازمان حمایتی دیگر که زیر خط فقر هستند و پشتیبانی ندارندآیا به راستی شناسایی آن ها سخت است؟کارگران روز مزد ما در این کشور کم نداریم رانندگان تاکسی وغیره... چه کسی باید از این ها حمایت بکند؟؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
0
2
حد اقل 30 میلیون زیر خط فقرند البته با این تورم 70 میلیون
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
0
2
حساب کن حقوق 600 هزار تومانی کفاف چی رو میده. به جای حل مشکل مردم اشکتمساح میریزن.
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
0
1
آنهایی که کمتر از 2000000تومان می گیرند زیر خط فقرند لطفآ بررسی کنید...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار