کد خبر: 653992
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶
774513 ازدواج در سال 92
مدير كل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال كشور با بيان اينكه 774 هزار و 513 واقعه ازدواج در سال 92 به ثبت رسيده است، گفت: 7/3 درصد ازدواج آقايان و 7/2 درصد ازدواج خانم‌ها مربوط به ثبت ازدواج دفعات دوم به بعد است.
علي‌اكبر محزون گفت: آمارهاي ثبت ازدواج در پايگاه اطلاعات جمعيت سازمان حاكي از آن است كه 3/96 درصد ازدواج آقايان و 3/97 درصد ازدواج خانم‌ها مربوط به ثبت اولين ازدواج است و در كل، 2/95 درصد از ازدواج‌هاي ثبت شده مربوط به ازدواج اول هر دو زوجين به صورت توأم است. وي اظهار داشت: از اين بين 4/3 درصد مربوط به ازدواج دفعه دوم آقايان و 5/2 درصد از ازدواج‌هاي ثبت شده مربوط به ازدواج دفعه دوم خانم‌ها بوده و بقيه مربوط به ثبت ازدواج‌هاي دفعات دوم به بعد است؛ به طوري كه در خصوص رقم مذكور، بيشترين ثبت ازدواج دوم براي آقايان مربوط به گروه‌هاي سني 25 تا 34 سالگي با رقم 41 درصد و بيشترين ثبت ازدواج‌هاي دوم براي خانم‌ها مربوط به گروه‌هاي سني 20 تا 29 سالگي با رقم 47‌درصد كل ازدواج‌هاي دفعه دوم مي‌باشد.
وي با بيان اينكه بين 20 تا 34 سالگي سن غالب ثبت ازدواج مردان و 15 تا 29 سالگي سن غالب ثبت ازدواج زنان در جامعه را شكل مي‌دهد، گفت: 46 درصد از آقايان در سن ازدواج و 48 درصد از خانم‌ها در سن ازدواج هستند كه هنوز ازدواج نكرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار