کد خبر: 653763
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
عاملان حادثه به زودي محاكمه مي‌شوند
مردي كه متهم است دو سال قبل با همدستي دو مرد افغان، زني ‌ميانسال را در ساختماني نيمه‌كاره در غرب تهران به قتل رسانده، محاكمه مي‌شود
مردي كه متهم است دو سال قبل با همدستي دو مرد افغان، زني ‌ميانسال را در ساختماني نيمه‌كاره در غرب تهران به قتل رسانده، محاكمه مي‌شود. يكي از مجرمان افغان بعد از حادثه از كشور گريخته و تلاش پليس براي بازداشت او ناكام مانده است.
به گزارش خبرنگار ما، سيزدهم فروردين سال 91 زني به مأموران كلانتري شهرك غرب تهران خبر داد مادرش از خانه خارج شده و ديگر برنگشته است. او توضيح داد: « مادرم پونه نام دارد و 50ساله است. عصر ديروز براي كاري با سواري پژو 206 از خانه بيرون رفت. ساعتي بعد كه تماس گرفتم، گوشي او خاموش بود. وقتي نتوانستم او را پيدا كنم، تصميم گرفتم به پليس خبر دهم.» با مطرح شدن شكايت، شماره پلاك خودرو در سامانه پليس ثبت شد و كارآگاهان دست به تحقيق زدند تا اينكه يك ماه بعد مأموران متوجه شدند مردي در خيابان خاوران با كارت سوخت خودروي پونه سوختگيري كرده است. بعد از به دست آمدن تصوير راننده از دوربين‌هاي مداربسته، مأموران او را شناسايي و بازداشت كردند. شهريار - 29 ساله وقتي بازجويي شد، گفت: «سواري پژو را از دو مرد افغان كه صفدر و محمدشاه نام دارند، گرفته‌ام. من آنها را از مدت‌ها قبل مي‌شناسم. حالا هم در ساختماني در حال ساخت در شهرك غرب زندگي مي‌كنند. يك شب صفدر زنگ زد و گفت زني را به ساختمان كشانده و با همدستي محمدشاه او را كشته است. حالا جسد مانده روي دستش و مي‌خواهد آن را با ماشين مقتول به خارج شهر منتقل كند، اما رانندگي بلد نيست. خواست به آنجا بروم و در انتقال جسد كمك كنم. من هم قبول كردم.»
بعد از اقرار شهريار، مأموران راهي ساختمان در حال ساخت شدند و صفدر را بازداشت كردند اما فهميدند كه محمدشاه بعد از حادثه از كشور گريخته است. متهم وقتي مورد بازجويي قرار گرفت، حرف‌هاي شهريار را انكار كرد و گفت: «مدتي بود كه با شهريار دوست شده بودم. او جايي براي خواب نداشت و به ساختماني كه ما نگهبان آن بوديم، مي‌آمد. شب حادثه مقتول را كه در حال عبور از محل بود. فريب داديم و به ساختمان كشانديم. شهريار به من و محمدشاه پيشنهاد داد او را بكشيم و ماشينش را سرقت كنيم. ما هم قبول كرديم. شهريار او را به يكي از اتاق‌ها كشاند و گلويش را گرفت و فشار داد. وقتي مقتول فرياد كشيد، محمدشاه ‌پاهايش را گرفت و من هم تكه‌سيمي به دور گردنش انداختم  و كشيديم تا اينكه فوت شد. بعد جسد را داخل پتو گذاشتيم و به ماشين مقتول منتقل كرديم. محمدشاه در ساختمان ماند و من همراه شهريار جسد را به پاكدشت برديم و داخل نهر آب انداختيم و برگشتيم.» بعد از اقرار صفدر، مأموران بار ديگر از شهريار بازجويي كردند. او اين بار حرف‌هاي صفدر را تأييد كرد. پس از آن كارآگاهان دست به تحقيق بيشتر زدند و متوجه شدند چند روز بعد از حادثه مأموران پليس پاكدشت جسد مقتول را پيدا كرده‌اند و مشخصات او در سامانه افراد ناشناس ثبت شده است. پس از آن خانواده مقتول با حضور در پزشكي قانوني، از روي تصاوير موجود هويت وي را شناسايي كردند.  با كامل شدن تحقيقات، بازپرس صفدر و شهريار را به اتهام شركت در قتل و سرقت خودرو و متهم فراري را به اتهام معاونت در قتل مجرم شناخت و همزمان با صدور كيفرخواست، پرونده براي رسيدگي به شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد. دو متهم به زودي پاي ميز محاكمه حاضر مي‌شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار