کد خبر: 648523
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت:اگر صحبتي کرده‌ام حرف‌هاي دلم بوده و آن‌ها را تکذيب نخواهم کرد.
مهرداد اولادي امروز در گفت ‌و گو با يکي از روزنامه هاي ورزشي به انتقاد از قلعه‌نويي پرداخته و مدعي شده« سرمربي استقلال خام حرف‌هاي اطرافيانش شد و تيم ملي را از من گرفت».

اولادي در اين خصوص به فارس گفت: از صبح امروز خبرنگاران متعددي با من تماس گرفتند که آيا صحبت‌هاي منتشر شده واقعيت دارد يا خبر اما محض اطلاع بايد بگويم که آن حرف‌هاي دلم بود که زدم و هرگز آن‌ها را تکذيب نخواهم کرد.

وي افزود: از مدت‌ها قبل مي خواستم حرف‌هايم را بگويم و حالا هم ديگر اين صحبت‌ها را انجام دادم و نمي‌خواهم دوباره همان حرف‌ها را تکرار کنم. مطمئنا براي فصل جديد برنامه‌هاي خوبي دارم و مي‌خواهم ثابت کنم به حقم در استقلال نرسيدم.

اولادي با اعلام اين مطلب که فصل بعد در استقلال نخواهد بود گفت: من از دو تيم قطري و چيني که البته هر دو ليگ دويي هستند پيشنهاد دارم ولي به خاطر مشکلات خانوادگي براي اين پيشنهادات دو دل هستم. خوشبختانه بازيکني نيستم که روي زمين بمانم و از تيم هاي ليگ برتري هم پيشنهاد دارم ولي اجازه بدهيد من کار انتقالم تمام شود تا بازارگرمي تلقي نشود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار