زورگيران خشني كه زن ميانسالي را در بهشتزهرا با ضربههاي چماق بيهوش كرده و او را در يك قدمي مرگ قرار دادهاند، در جريان تحقيقات پليس شناسايي و دستگير شدند.
به گزارش خبرنگار ما، بيست و هشتم فروردين مأموران كلانتري 205 صحن حرم امام در جريان سرقت منجر به جرح در بهشتزهرا قرار گرفتند.
وقتي مأموران به محل حادثه رسيدند زن ميانسالي را ديدند كه با ضربات چماق زخمي شده و به حالت بيهوش روي زمين افتاده بود. يكي از مأموران بهشتزهرا به پليس گفت: سرنشينان يك موتورسيكلت در حالي كه قصد داشتند طلاهاي اين خانم را سرقت كنند به او حمله كردند و با چوب به جانش افتادند اما وقتي مرا ديدند، فرار كردند.
مأموران بلافاصله زن ميانسال را در حالي كه بيهوش شده بود به بيمارستان منتقل كردند. پزشكان بعد از معاينه اوليه متوجه شدند كه زن ميانسال به كما رفته است. خانواده وي بعد از حضور در بيمارستان مادرشان را شناسايي كردند. آنها به پليس گفتند: امروز صبح مادرمان به مزار برادر شهيدش رفته بود.
بدين ترتيب به دستور قاضي شعبه 101 دادگاه جزايي دادگاه بخش آفتاب پرونده براي ادامه تحقيقات و دستگيري سارقان در دستور كار اداره پنجم مبارزه با زورگيري قرار گرفت.
با توجه به اظهارات مأمور بهشتزهرا، كارآگاهان با بررسي دوربينهاي مداربسته بهشتزهرا موفق به شناسايي يكي از مجرمان سابقهدار به نام علي - 25 ساله شدند كه بارها به اتهام ارتكاب جرائم مختلف از جمله زورگيري دستگير و روانه زندان شده بود. مأموران سرانجام مخفيگاه متهم را در منطقه باغ شهر شناسايي و بيستم ارديبهشت او را دستگير كردند.
در بازرسي از مخفيگاه متهم، گوشي تلفن همراه زن ميانسال كشف شد. متهم كه چارهاي جز اعتراف نداشت همدست خود محمدرضا- 26 ساله را هم به مأموران معرفي كرد.
متهم در اعترافاتش به افسر پرونده گفت: آن روز براي مصرف مواد سراغ دوستم محمدرضا رفتم اما وقتي متوجه شديم پول كافي براي خريد مواد نداريم تصميم گرفتيم زورگيري كنيم، به خاطر همين با موتور محمدرضا به بهشتزهرا رفتيم. در حال پرسهزني بوديم كه ناگهان خانم ميانسالي را ديديم كه تنهايي سر مزار شهيدي نشسته است. از موتورسيكلت پياده و با چماقي كه همراهم بود به آرامي به او نزديك شدم همين كه خواستم كيفش را بردارم، متوجه شد و داد و فرياد كرد. من هم با چماق ضربهاي محكم به سرش زدم. او چهره مرا كاملاً ديده بود و اطمينان داشتم كه اگر زنده بماند مرا لو ميدهد. به خاطر همين به قصد كشت چند ضربه ديگر به او زدم. همان موقع مأمور بهشتزهرا با ديدن صحنه به سمت من آمد. من هم كيف دستي زن ميانسال را برداشتم و فرار كردم. با توجه به اعترافات متهم، كارآگاهان با شناسايي محل تردد دومين متهم پرونده، موفق شدند او را در پاركي در منطقه باغشهر كه در آنجا مشغول خريد و فروش موادمخدر بود، شناسايي كنند. متهم به محض اينكه مأموران را ديد، قصد فرار داشت كه با شليك تير هوايي مأموران تسليم شد.
سرهنگ كارآگاه محمدرضا اشراقي، معاون مبارزه با سرقتهاي خاص پليس آگاهي پايتخت از دستور انتشار بدون پوشش هر دو متهم خبر داد و گفت: مالباختگاني كه موفق به شناسايي تصاوير متهمان شدهاند ميتوانند براي طرح و پيگيري شكايات خود به اداره پنجم پليس آگاهي مراجعه كنند.