کد خبر: 644783
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۳
لاريجاني در ديدار نمايندگان ادوار:
ما در مذاكرات هسته‌اي نياز به همگرايي سياسي در داخل داريم، چراكه اگر مذاكره‌كنندگان از پشتيباني برخوردار نباشند، نمي‌توانند از منافع كشور دفاع كنند ولي اين به معناي نقد نكردن هم نيست و نقد سر جاي خودش.
ما در مذاكرات هسته‌اي نياز به همگرايي سياسي در داخل داريم، چراكه اگر مذاكره‌كنندگان از پشتيباني برخوردار نباشند، نمي‌توانند از منافع كشور دفاع كنند ولي اين به معناي نقد نكردن هم نيست و نقد سر جاي خودش. 
به گزارش تسنيم، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در جمع نمايندگان ادوار مجلس كه در ساختمان مشروطه مجلس برگزار شد، با بيان اينكه ديد من اين است كه شما براي كشور سرمايه هستيد، اظهار داشت: تجربه امري واقعي است و كساني كه در مجلس حضور دارند به طور طبيعي در مسائل كلان مجلس مانند سياسي، امنيتي، اقتصادي و فرهنگي وقوف پيدا مي‌كنند كه اين سرمايه و تجربه مفيد است و بايد از آن استفاده شود. وي ادامه داد: البته ممكن است برخي بي‌مهري‌ها وجود داشته باشد. در كشور ما متأسفانه از اين سرمايه استفاده نمي‌شود كه شيوه خوبي هم نيست، اما به صورت سنتي جا افتاده است؛ اينكه از اين سرمايه در جامعه مي‌توان استفاده كرد حرف حقي است. اين موضوع در هيئت رئيسه مجلس مورد بحث قرار گرفت كه ارتباط ميان نمايندگان ادوار مجلس به وجود بيايد و نيازهاي اوليه آنها تأمين شود. البته دولت و ساير بخش‌ها در اين زمينه سهم دارند و بايد در بخش‌هاي تخصصي دولت و مجلس از اين افراد استفاده كرد. 
رئيس مجلس در ادامه با اشاره به مطرح شدن موضوع اخذ مجوز اسلحه براي نمايندگان ادوار مجلس گفت: اين موضوع اشكالي ندارد، ولي بايد مواظب باشيد كه به كسي تيراندازي نشود البته از سلاح سرد استفاده شود بهتر است. اما من موضوع اخذ مجوز را پيگيري مي‌كنم. لاريجاني با اشاره به مشكلات كشور گفت: ما در شرايط عادي قرار نداريم و در بعد مسائل بين‌المللي و اقتصادي چالش‌هايي در كشور وجود دارد؛ اگر به هشت سال گذشته نگاه بيندازيم متوجه مي‌شويم كه ما در اين هشت سال از ثروت خوبي برخوردار بوديم و حدود 600 تا 700 ميليارد دلار سرمايه داشتيم اما چرا تورم 40 درصد شد كه اين دولت بيايد و بگويد خيلي تلاش كرديم تا تورم را به 32‌درصد برسانيم. چرا اينطور شد. وي ادامه داد: يكي از دلايل اين رخداد بي‌برنامگي و عدم مديريت صحيح در امور كشور است. گاهي در همين مجلس هشتم برخي فرياد مي‌زدند كه چرا قانون اجرا نمي‌شود. برخي هم خرده مي‌گرفتند و تصور مي‌كردند چوب لاي چرخ دولت گذاشتن است. هدفمندي يارانه‌ها مبنائاً چيز درستي بود، اما چرا اينگونه اجرا شد كه مشكلات ايجاد كرد كه اين دولت الان هم كه مي‌خواهد آن را اجرا كند بازهم با كمبود مواجه است. اجراي نادرست قانون عوارض متكثري را براي كشور به‌وجود آورد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار