
علي بياني گفت : 27 دوره توزيع جوجه 45 روز بومي محلي در استان با توزيع 7 هزار و 500 جوجه نيمچه در شهرستانهاي گرگان، كردكوي، بندر تركمن، آق قلا و راميان آغاز شده است.
وي با اشاره به اينكه از سال 1391 بيش از 600 هزار جوجه محلي در سطح استان توزيع شده است، افزود: در چند روز آينده نيز 13 هزار جوجه محلي در شهرستانها از جمله گاليكش و گنبدكاووس توزيع ميشود.
مدير آموزش و اشتغال بسيج سازندگي استان گلستان در خصوص تسهيلات در نظر گرفته شده در عرصه اقتصاد مقاومتي گفت: مردم استان گلستان و علاقه مندان به پرورش قارچ، مرغ محلي، ورمي كمپوست و شيلات و كارهاي خدماتي ميتوانند به بسيج سازندگي همه شهرستانها مراجعه و براي دريافت تسهيلات مناسب اقدام كنند.
وی در خصوص پرورش جوجه بومي محلي در استان گفت: تا اوايل سال 1392 جوجه 45 روزه از استان اصفهان، تبريز و مازندران وارد استان گلستان ميشد ولي با حمايت بخشهاي پرورش دهنده و ارائه تسهيلات خريد دستگاه جوجه كشي بخشي از اين توليدات در داخل استان انجام ميشود.
بیانی ادامه داد: در هر مرحله 20 هزار جوجه توزيع ميكنيم كه هر 15 روز اين كار انجام ميشود.
من خودم سازنده دستگاه جوجه کشی در تعداد خیلی زیاد هستم بهار امسال تعداد ۳۰۰۰تخم گذاشتم نتیجه ۷۵ درصدی گرفتم نیاز به همایت مالی دارم در حال حاضر ۴سال است تهران سرایدار هستم اگر همایت مالی شوم یکی از تولید کنندگان موفق میشویم ساخت دستگاه وجوجه دراوردن درتعداد بالای ۱۰۰۰۰۰ بامن تخم مرغ ومشتری از شما