کد خبر: 634382
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
پس از ادعای طالبان پاکستان درباره قتل ۲۳ مرزبان اسیر این کشور، دولت پاکستان با لغو مذاکرات امروز خواهان توضیح شبه‌نظامیان در این باره شد.
فارس: پس از ادعای طالبان پاکستان درباره قتل 23 مرزبان اسیر این کشور، دولت پاکستان با لغو مذاکرات امروز خواهان توضیح شبه‌نظامیان در این باره شد.

«رحیم‌الله یوسف‌زی» از اعضای تیم مذاکره‌کننده دولت در روند صلح با طالبان گفت که قبل از دیدار تیم‌های مذاکره‌کننده دولت و شبه‌نظامیان، باید با اعضای دولت در این باره گفت‌وگو کنیم.

این جلسه قرار بود صبح امروز در اسلام‌آباد برگزار شود.

مقامات پاکستانی تصریح کردند که طالبان باید موضع خود را در قبال این اقدام غیرانسانی مشخص کند.

«عمر خالد خراسانی» رهبر طالبان پاکستان در منطقه «مهمند ایجنسی» ساعات پایانی شب گذشته با ارسال بیانیه‌ای به رسانه‌های این کشور اعلام کرد که این گروه در پاسخ به کشته شدن زندانیان طالبانی که در بازداشت دولت هستند 23 نفر از مرزبانان پاکستانی را به قتل رسانده است.

این افراد 14 ژوئن سال 2010 به همراه هفت مقام پاکستانی دیگر از ایست بازرسی «شونگاری» ربوده شده بودند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار