کد خبر: 634113
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۱
تمام سلام جايگزين ميقاتي شد
نخست وزير لبنان در پي معرفي تركيب كابينه پيشنهادي خود، اين كابينه را حافظ منافع ملي و به عنوان نماينده همه لبناني‌ها اعلام كرد.

به گزارش فارس، ديروز تمام سلام نخست وزير لبنان طي نطقي در پي معرفي اعضاي كابينه جديد لبنان اعلام كرد: در كابينه جديد لبنان همه عناصر قانوني، حقوقي و اينكه نماينده همه لبنان باشد رعايت شده و دولت منفعت ملي كه نماينده همه و نه گروه‌ها باشد تشكيل شده است و اين دولت قادر به ايجاد فضاهاي مثبتي براي گفت‌وگوي ملي است و مي‌تواند زمينه لازم را براي برگزاري انتخابات رياست جمهوري پيشرو در موعد مقرر و تصويب قانون جديد انتخابات پارلماني فراهم كند. وي تأكيد كرد: ما براي تشكيل دولت از حمايت عربي و بين‌المللي برخوردار بوديم و اميدواريم كه اين حمايت‌ها در راستاي منفعت لبنان ادامه يابد.

در كابينه جديد، وزارتخانه‌هاي خارجه و دارايي به جريان حزب‌الله و وزارت كشور به گروه 14مارس و سعد حريري رسيده‌است.

در دولت جديد، 8مارس، وزارتخانه‌هاي امور پارلمان، دارايي، ‌امور خارجه، حمل‌ونقل و امور عمومي، صنايع، وزارت ورزش و جوانان، وزارت محيط‌زيست و آموزش عالي را به‌دست دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار