به گزارش خبرنگار ما ارديبهشت ماه امسال مردي به ماموران پليس ملارد خبر داد كه برادرش بابك، همراه همسر و فرزندان دوقلويش ناپديد شده اند. او توضيح داد برادرم كارمند بانك بود اما خريد و فروش عتيقه هم انجام مي داد. پس از آن كارآگاهان دست به تحقيق زدند و تماس هاي بابك را رديابي كردند و فهميدند آخرين بار با مردي به نام امير قرار ملاقات داشته است. بررسي هاي بيشتر نشان داد كه امير از مجرمان سابقه دار است، بنابراين ماموران او را بازداشت و در بازرسي از خودروي او اوراق شناسايي بابك و چند حلقه النگوي همسرش را كشف كردند. متهم در اولين بازجويي ها به قتل بابك و اعضاي خانواده اش با همدستي سه نفر از دوستانش اقرار كرد. او توضيح داد: بعد از آشنايي با بابك فهيمدم كه مرد پولداري است به خاطر همين تصميم گرفتم از او سرقت كنم. به خاطر همين نقشه ام را با سه نفر از دوستانم در ميان گذاشتم و بابك را به بهانه خريد و فروش عتيقه او به شهرستان بيجار كشاندم. روز حادثه همراه بابك، همسر و پسران دوقلويش راهي بيجار شديم. در مسير و مطابق نقشه او را به يك باغ كشاندم و با همدستي دوستانم دست و پاي بابك و همسرش را بستيم.ابتدا 17 ميليون توماني كه همراه بابك بود را برداشتم و بعد كارت عابربانك و رمز آن را گرفتم و 6 ميليون هم از كارت او به كارت خودم انتقال دادم. پس از آن بابك و همسرش را به قتل رسانديم و اجسادشان را در مزارع اطراف همدان رها كرديم.
متهم گفت بعد از آن دو كودك خردسال را هم در صندوق عقب گذاشته و به طرف تهران حركت كرديم. وقتي به حوالي قزوين رسيديم فهميدم كه هر دو به دليل نرسيدن هوا در صندوق عقب فوت كرده اند به خاطر همين اجسادشان را همان جا رها كرديم.
بعد از اقرار متهم ماموران سه همدست او را بازداشت كردند. متهمان در بازجويي ها اظهارات امير را تاييد كردند. بعد از انجام تحقيقات و بازپرس چهار متهم را گناهكار شناخت و پرونده بعد از صدور كيفرخواست براي رسيدگي به شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد. بنابراين چهار متهم بزودي پاي ميز محاكمه قرار مي گيرند.