
جوان آنلاين: «دیوید پترائوس» سهشنبه در کنفرانس سالانه موسسه مطالعات امنیت ملی در تلآویو گفت: اسرائیل باید اطمینان داشته باشد که آمریکا مایل است از زور برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه این حرف بدون فکر بیان نشده، افزود: باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا بارها رویکرد خود در قبال برنامه هستهای ایران را تشریح کرده است.
پترائوس گفت: به خاطر نمونههای جنگ ویتنام، عراق و افغانستان، نوعی احتیاط غالب و شایع میان افکار عمومی آمریکا در قبال دخالت نظامی وجود دارد. مردم نباید دچار اشتباه شوند که آمریکا مایل نیست از زور برای حفاظت از منافعش استفاده کند.
وی افزود: وقتی به سیاست دفاعی آمریکا نگاه کنید، درست است که پنتاگون بودجه خود را کاهش داده است با این حال، ما بیش از مجموعه هزینه 10 تا 14 کشور دیگر در زمینه دفاعی هزینه میکنیم.
سلام
لاف می زند امریکا توی باتلاق افغانستان مونده نمی داند چگونه خارج شود امریکا از توان نظامی ایران آگاه است و هیچگاه این حماقت را نمی کند
سلام
ای خدا ! کی می شه ! مشکلات را از درون چاره جویی کنیم ! و زودتر به این بازی مسخره وقت کشی با 1+5 قدرت اهریمنی پایان داده و اورانیوم بومی % 99 غنی شده را در راکتور زیر دریایی های اتمی ساخت خودمان سوخت گذاری کرده و بسوی دورترین آبهای جهان با اقتدار تمام بتازیم !؟ مگر دانش دانشمندان ما و آیین حقه شیعه چه چیز کمتر از ایرانیان باستان دارد ؟ چرا ما از آنهمه شکوه و سرفرازی بی بهره باشیم ؟ مگر انگلو-صهیون ها و وهابی ها ...که باشند ؟ که مانع ایران شوند ؟
شاید تا اون موقع عمرتون کفاف نداد انشاالله
جناب پیت راءوس می توانید امتحان کنید و ببینید که نیوریورک و واشنگتن و ... چطور بر سرتان خراب می شود
محدوده ی دم این آمرکاییها کجا نیست ؟
بی خود این آرزو رو نکنیم روزی بیاد که سربلند بشیم چرا که رییس دولت فرمودند که تحقیقات در مورد غنی سازی بالا هم ممنوع و حرام هست. خدا از سر حلقه انحرافی که مسبب تحریم ها و متعاقب آن قدرت گرفتن حامیان ممنوعیت تحقیقات شدند نگذرد
به فرموده امام خمینی (ره ) آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند 0مگر بسیجیان مرده باشیم که بتونی چب به ایران نگاه کنی ( مورچه چیه که فشار خون داشته باشه
به فرموده امام خمینی (ره ) آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند 0مگر بسیجیان مرده باشیم که بتونی چب به ایران نگاه کنی ( مورچه چیه که فشار خون داشته باشه
غلت کرد شماره موبایل کری واوباما روی سایت بزنید تا باش تماس بگیرم بهش بگم غلت کردی گزینه نظامی باریگان و صدام رفت شماهنوز عبرت نکردای