در حقيقت نامگذاري يك سال از سوي رهبري فراخوان دولتمردان و همه كساني است كه دغدغه انقلاب اسلامي و كشور را دارند تا با تمركز بر نام سال مسير را طي طريق كنند.
متأسفانه سالي كه ماه نهم آن نيز رو به اتمام است در جريان تحولات سياسي، حماسهسازي در بخش اقتصادي از سوي دولتمردان به عنوان مانيفست اصلي به فراموشي سپرده شد و تنها از اين نام در راضي كردن نمايندگان بر سر نحوه تقسيم بودجه عمراني ياد شد.
اما اين تمام ماجرا نيست و به غير از اينكه نامگذاري سالها از سوي دولتمردان كمتر سرلوحه كارهايشان قرار ميگيرد، پديده زشت و ناميموني در حال وقوع است كه بدون شك بايد جلو آن را گرفت؛ پديدهاي كه از نامگذاري سالها براي خود كيسه ميدوزند يا دغدغه رهبري را دستمايه توجيه كارهاي خلاف و مقابله با قانون ميكنند. شيوه كثيف حرمتشكني و بيبار كردن القاب سالها و واژههايي كه بايد بار معنايي عميق داشته باشد چيزي جز خيانت و سوءاستفاده قابل پيگيري از سوي مراجع قانوني نيست.
بايد مراقب كساني كه حرمتشكني و بيتوجهي به حماسه اقتصادي ميكنند باشيم و ببينيم كه اين اعمال در شرايط حاضر به نفع چه كساني است و چگونه از آن بهرهبرداري ميكنند.
نمونه قابل پيگيري آن را ميتوان در جريان برجسازي بابك زنجاني در شهرك غرب دانست. بر اساس مصوبه شوراي عالي معماري و شهرسازي مجوز احداث برج ۳۸ طبقه در پروژه ايرانزمين به اتفاق آرا به دليل مغايرتهاي طرح تفضيلي و طرح جامع شهر تهران لغو شد.
اين پروژه در شرايطي آغاز شده بود كه تمامي ويلاهاي مسكوني اطراف پروژه دو يا سه طبقه هستند، اين پروژه ۲۷ طبقه بالاتر از خط خيابان مجوز داده شده بود كه اين اقدام منجر به آسيب رساني جدي به ساختمانهاي مسكوني اطراف از نظر اشراف و سيماي شهري ميشد و عملاً خيابانهاي اطراف اين پروژه به پاركينگ برج مبدل ميشد.
وي كه طي ماههاي اخير به طرز مشكوكي در رسانههاي زنجيرهاي داخلي و خارجي قدرت نمايي ميكند در واكنش به ابطال مجوز ساخت برجش با اطمينان بيش از حد به خود گفته است: پروژه ايرانزمين با سرعت پيش خواهد رفت.
به گزارش ايسنا، بابك زنجاني در پي انتشار خبر لغو مجوز پروژه ايران زمينش در صفحه فيس بوك خود به اين اقدام واكنش نشان داده و نوشته است: «پروژه ايران زمين با سرعت پيش خواهد رفت. سليقه و احترام به عقايد مسئولان واجب است ولي قبلاً بايد فكر ميكردند و مجوز نميدادند.»
زنجاني تأكيد كرده است: بعد دو سال كه ٤٠٠ ميليارد تومان نقد گرفتند و رأي كميته دادهاند و ٤٧هزار كاميون خاكبرداري شده و ٩٠٠ ميليون يورو هزينه شده امكان اين زورگوييهاي سياسي وجود ندارد. وي با بيان اينكه «سرمايهگذاران ايراني را به خاطر قدرتنمايي نميتوانند به چالش بكشند» يادآوري كرد:«سورينت اجازه زورگويي و حرف غيرمنطقي به هيچ كس نخواهد نداد كسي نميتواند حماسه اقتصادي موظف شده امسال را كه به عهده مردم و سرمايهگذاران است، به پوچي ببرد.»
به عبارت ديگر بابك زنجاني با سوءاستفاده از شرايط و پولي كه دارد نه تنها احداث برج غيرقانوني را تاكنون پيش برده بلكه در ادامه با سوءاستفاده از نامگذاري امسال كه به نام حماسه اقتصادي مزين شده، برجسازي را جزو حماسه اقتصادي دانسته و لغو مجوز برج سازياش را زورگويي و مغاير با حماسه اقتصادي تلقي ميكند.
بايد كسي باشد كه به وي يادآوري كند؛ زمان حاضر نه زمان شاه است كه ميگفتند «پول كه داشته باشي ميتواني روي سبيل شاه نقاره بزني» و نه صدايي كه از نقاره شما در پروژه برجسازي ايران زمينتان بيرون ميزند صداي «حماسه اقتصادي» است.