کد خبر: 626447
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۷
افتخاري ديگر براي مرد دست نيافتني منچستر
سرمربي سابق منچستريونايتد، به مناسبت شصتمين سال حضور موفق در عرصه ورزش، جايزه ويژه الماس را دريافت كرد.
وحید صابری
سرمربي سابق منچستريونايتد، به مناسبت شصتمين سال حضور موفق در عرصه ورزش، جايزه ويژه الماس را دريافت كرد. سر الكس فرگوسن 71 ساله كه در پايان فصل گذشته از دنياي مربيگري كناره‌گيري كرد، يك بار به عنوان شخصيت برتر ورزشي در سال گذشته انتخاب شد و جايزه خود را از دست سر بابي چارلتون دريافت كرد.
فرگوسن در باره اين مراسم مي‌گويد: اين يك افتخار بزرگ براي من است. از همه ممنونم. زندگي خوبي داشته‌ام. دوران كاري من فوق العاده بود. دوست نداشتم كناره‌گيري كنم اما مي‌دانيد، زمان خوبي را براي بازنشستگي انتخاب كردم. باز هم از همه ممنونم. وقتي منچستر يونايتد در آخرين بازي موفق شد با نتيجه 2 بر يك از سد سوانسي عبور كند احساس غرور كردم و مي‌دانستم كه وداعي باشكوه خواهم داشت.
در اين مراسم لي هافپني، بازيكن ولزي تيم راگبي كارديف و توني مك كوي، قهرمان اسب سواري اهل ايرلند شمالي نيز جايزه‌هاي دوم و سوم را دريافت كردند. توني مك كوي كه هوادار آرسنال است به شوخي به فرگوسن گفت:‌امسال اين تنها جامي است كه به دست مي‌آوري!
نكات جالب توجه در اين مراسم ارتباط ويديويي رونالدو بود كه طي صحبتي به تمجيد از سرمربي پيشين خود پرداخت.
سرمربي سابق منچستر در حالي جايزه 60 سال عمر ورزشي خود را دريافت كرد كه جاي خالي او در نيمكت منچستر به وضوح ديده مي‌شود منچستر الان پس از 16 بازي با 25 امتياز در مكان هشتم جا خوش كرده و به نظر نمي‌رسد بتواند خودش را به تيم‌هاي بالاي جدول برساند. اين وضعيت اسفناك را بسياري از كارشناسان وقتي فرگوسن از دنياي فوتبال خداحافظي كرد براي منچستر پيش بيني كرده بودند.
فرگوسن كه 26 سال در منچستريونايتد مربيگري كرد، با اين تيم دو قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، 13 قهرماني در ليگ برتر انگليس، پنج قهرماني در جام حذفي و چهار قهرماني در جام اتحاديه را به دست آورد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار