کد خبر: 626222
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱
معاون فني اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري چهارمحال و بختياري از اجرای طرح تحقیقاتی بررسی عوامل موثر بر خشکیدگی گونه های گیاهی جنگلی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

علي محمد محمدي با بیان اینکه ۲۰ هزار هکتار از جنگل های این استان خشک شده است و در گونه های مرتعی نظیر گون نیز ۲۰۰ هزار هکتار از زمین ها خشک شده است، گفت:طرح تحقیقاتی بررسی عوامل موثر بر خشکیدگی این گونه ها با همکاری مرکزتحقیقات منابع طبیعی استان و واحد حفاظت و گیاهپزشکی این اداره کل در حال اجراست.

وی ادامه داد: درختان بلوط به عارضه خشکیدگی دچار شده اند و کوچک و ریزماندن برگ ها، ریزشدن میوه بلوط، ریزش برگ ها و خشکیدگی کامل تاج و در نهايت خشك شدن كامل درخت از عوارض این بیماری است.

معاون فني اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري چهارمحال و بختياري با بیان اینکه گسترش این پدیده در جنگل ها و مراتع به بروز خطرهای زیست محیطی منجر می شود و با تداوم آن و نابودی تنوع گیاهی ، تنوع زیستی و جانوری چهارمحال و بختیاری نیز از بین می رود، افزود: گسترش این پدیده وافزایش بیابان زایی آفات جنگلی به اراضی کشاورزی هجوم آورده و سلامت موادغذایی به خطر می افتد.

محمدی هدف از اجرای طرح را اجراي عملياتهاي بهداشتي و پاكسازي جنگل از پايه هاي آلوده و دچار خشكيدگي بيان كرد و گفت: مقرر شده ضمن بازديد از مناطق دچار خشكيدگي يك منطقه نمونه با رويكرد انجام برش هاي بهداشتي و اجراي كار تحقيقي پيرامون موضوع صورت پذيرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار