کد خبر: 625944
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از پیگیری وهماهنگی بعمل آمده با مدیر عامل شرکت نفت و مدیر فنی و حرفه ای کشور در مورد تجهیز و تقویت مراکز فنی و حرفه ای استان جهت تأمین نیروی کار خبر داد.

 

عبدالکریم جمیری، نقش هنرستان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای را در تأمین نیروی کارآمد و متخصص بسیار مهم و ضروری دانست و متذکر شد: از مدیرعامل نفت و مدیر فنی و حرفه‌ای کشور خواسته‌ام تا هنرستان‌ها را تجهیز و آنها را تقویت کنند تا این هنرستان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای بتوانند نیروی کار آنها را با تخصص لازم فراهم کنند.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در نشست با بخشدار بندر ریگ اظهار داشت: مدیران اجرایی همچنین شهردار و شورای شهر به آنچه فکر می‌کنند در جهت اجرایی شدن آن تلاش کرده و از کسانی که می‌توانند حمایت کنند بخواهند تا وارد صحنه شوند.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی تام و تمام دارم که مسئولان را برای انجام کارهای آنها حمایت و کمک کنم، ادامه داد: پیگیری جدی امور، طراحی و دفاع از طرح به عهده شما خواهد بود.

وی بر اولویت‌بندی مسائل تأکید کرد و افزود: مشکلات را باید براساس اولویت بررسی کرد تا بتوان بر همین اساس در نشست با مسئولان بلندپایه این موضوعات را پیگیری کرد.

جمیری با طرح این سئوال که چرا نباید از توان این مناطق استفاده شود، اذعان داشت: فکر کنیم چه کارهایی در حوزه گردشگری می‌توانیم برای این منطقه انجام دهیم و در این خصوص سرمایه‌گذاران را دعوت کنیم و آنها را توجیه کنیم که چه کاری انجام بدهند تا هم برای شهر و هم برای آنها صرف داشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار