غلامرضا سلیمانی در اجتماع بزرگ بسیجیان شهر اصفهان، بیان داشت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره)، سرآغاز رهایی جهان اسلام و بشریت از تسلط صهیونیسم بین المللل و استکبار جهانی محسوب می شود.
وی اضافه کرد: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۵۷، توطئه های نیروهای اهریمنی، فتنه های صهیونیسم بین الملل و استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا علیه ملت ایران عملیاتی شد.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: نفوذ در دولت موقت، فتنه قومیت ها، کودتاهای برنامه ریزی شده، ترورهای ناجوانمردانه، دخالت نظامی در طبس و نهایتاً دخالت نظامی در ایران از جمله مهم ترین توطئه های استکبار جهانی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
وی با اشاره به اینکه ده ماه پس از صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در تشکیل بسیج مستضعفین، جنگ تحمیلی آغاز شد، یادآور شد: در آن زمان قشرهای مختلف مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی و حضور در بسیج اعلام آمادگی کردند.
سلیمانی با اشاره به اینکه در دوران جنگ تحمیلی دست ملت ایران از تجهیزات نظامی و فناوری های پیشرفته تهی بود، متذکر شد: دشمن بعثی از سوی تمامی کشورهای شرقی و غربی مورد حمایت قرار گرفت و دلارهای نفتی کشورهای منطقه هم به بغداد سرازیر شد.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان با اشاره به اینکه در ظاهر رژیم بعث عراق به رهبری صدام علیه ایران وارد جنگ شد، تصریح کرد: اما به واقع جنگ تحمیلی، یک جنگ جهانی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
وی بیان داشت: عاملی که توانست این جنگ جهانی را به یک صحنه عاشورایی تبدیل کند، چیزی جز نیروی بسیج و حضور پررنگ بسیجیان در صحنه دفاع مقدس نبود.
سلیمانی تأکید کرد: به برکت حضور بسیج در صحنه، حقیقتاً دوران دفاع مقدس، دوران افتخار آمیزی برای ملت ایران محسوب می شود.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان متذکر شد: دوران جنگ تحمیلی که می توانست به تهدیدی تاریخی برای انقلاب اسلامی ایران تحمیل شود، به برکت حضور بسیج به گنجینه ای تمام ناشدنی، نه تنها برای ملت ایران، بلکه تمام مسلمانان و آزادی خواهان جهان تبدیل شد.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان تأکید کرد: بسیج ثابت کرده است که در هر صحنه و میدانی که ضرورت پیدا کند به ندای مقام معظم رهبری لبیک گفته و تا سر حد جان از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی حفاظت می کند.
وی یادآور شد: امروز بسیجیان هوشیارترین قشرهای ملت ایران نسبت به تحولات داخلی، منطقه ای و بین المللی هستند و به عنوان یک ناظر قوی عمل می کنند تا کوچک ترین تهدیدی متوجه نظام جمهوری اسلامی ایران، جهان اسلام و جریان بیداری اسلامی نشود.
سلیمانی بیان داشت: امروز بسیجیان استان در قشرهای مختلف اساتید، دانشجویی، دانش آموزی، کارگری، فرهنگیان، ادارات، روحانیت، هنرمندان، اصناف، جامعه پزشکی، ورزشکاران، بالنده تر از همیشه در عرصه های علمی، تربیتی، پژوهشی، سازندگی و محرومیت زدایی فعالیت می کنند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان تصریح کرد: امروز بسیج این افتخار را دارد که در جهت تولید قدرت نرم برای نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری مقام معظم رهبری گام بردارد.
وی ابراز امیدواری کرد: با ایجاد زیرساخت های بیشتر و امکان بروز ظرفیت های بسیج، خواسته رهبر معظم انقلاب در تحقق ارتش ده ها میلیونی با رویکرد جذب حدأکثری فراهم شود.
سلیمانی یادآور شد: امروز ۳۱ هزار حلقه تربیتی صالحین در بسیج مستضعفین استان اصفهان تشکیل و سازماندهی شده است.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان در پایان بیان داشت: یکی از مهم ترین راهبردهای بسیج، امر به معروف و نهی از منکر است که بایستی با تقویت پایگاه های مقاومت بسیج و با بهره گیری از روحانیت مساجد، به صورت ایجابی به آن عمل شود.