کد خبر: 623136
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۷
در نیمه اول سالجاری، 256خانوار در باغملک ، صیدون و قلعه تل از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شدند.

مدیر امور آبفا شهرستان باغملک با اعلام این خبر گفت:در نیمه نخست سال جاری بیش از 3 هزار و 500 متر اصلاح و توسعه شبکه در 3 شهر باغملک ، صیدون و قلعه تل انجام شده است که به موجب آن 256 خانوار از نعمت آب آشامیدنی برخوردار شده اند.

حافظ طاهری منش با اشاره به پرهزینه بودن تامین و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی افزود: 40 کیلومتر از شبکه آب باغملک، 25 کیلومتر از شبکه قلعه تل و 10 کیلومترازشبکه شهر صیدون با قدمت بالای 30 سال نیاز به اصلاح و بهسازی دارد که در سالجاری حدود هزار متر از شبکه فرسوده این سه شهر اصلاح شده است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به حجم وسیع کار تامین اعتبار مورد نیاز ضروری است ادامه داد: طی این مدت در این سه شهر 64 دستگاه کنتور خراب تعویض و 68 فقره انشعاب غیرمجاز شناسایی و به مجاز تبدیل شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار