کد خبر: 623056
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹
جانشین مدیرکل بهزیستی استان سمنان:
جانشین مدیرکل بهزیستی استان سمنان، همه خدمت‎گزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی را بسیجی خواند و بر تقویت فرهنگ بسیج در جامعه تأکید کرد.
 علیرضا ایزدپور در جمع کارکنان بسیجی ضمن گرامیداشت یاد شهدای بسیجی، موفقیت‎های کسب شده در طول ادوار مختلف را جهانی اعلام و اظهار داشت: بسیج، شجره طیبه‎ای است که کشورهای دیگر نیز ضمن بهره‎مندی از آرمان‎های آن، برای بهره‎برداری بیشتر تلاش می‎کنند.

وی به حضور مستمر بسیجیان در همه عرصه‎ها اشاره کرد و افزود: هر جا تفکر بسیجی ساری و جاری باشد، ما در آن عرصه شاهد موفقیت‎های ارزشمندی هستیم که هشت سال دفاع مقدس برگ زرینی از این اتفاق عظیم بود.

ایزدپور اخلاص در عمل را مهم‎ترین ویژگی بسیجیان عنوان کرد و گفت: هر کاری تنها در صورتی که برای رضای پروردگار و بدون تزویر انجام شود، می‎تواند در نزد خدای متعال مقبول واقع شود.

جانشین مدیرکل بهزیستی استان سمنان، سبک زندگی را از مسائل مهمی عنوان کرد که رهبر انقلاب نیز در سخنرانی خود در مهر ماه 91 به آن اشاره کرده بود.

وی طبق بیانات مقام معظم رهبری، دهه پیش‎رو را که به عنوان دهه پیشرفت و عدالت نام‎گذاری شده، حرکتی برشمرد که هرگز متوقف نمی‎شود و از منظر معنویت حائز جایگاه مهمی است.

جانشین مدیرکل بهزیستی استان سمنان بیان داشت: حتی اگر انسان‎ها به رستگاری در جهان دیگری اعتقاد نداشته باشند، برای برخورداری از امنیت روانی، بهترین شیوه زیستی در رفتارهای اجتماعی به بررسی سبک‎های نوین زندگی می‎‎پردازند.

ایزدپور از همه پرسنل سازمان که صادقانه، با خلوص نیت و با تمام توان در جهت رفع گرفتاری‎های مددجویان تلاش می‎کنند، قدردانی کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار