کد خبر: 621877
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۷
مکان‎های مخروبه و متروکه‎ای در محلات گرگان وجود دارد که فضایی برای ارتکاب جرم را فراهم آورده که این مکان‌ها باید حذف و یا قانونمند شوند.

محمدابراهیم جرجانی رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان با اعلام این مطلب گفت: باید زمینه ارتکاب جرم در مکان‎های مخروبه به صفر برسد که این برنامه در دستور شهرداری گرگان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص تعیین تکلیف شهردار منتخب گرگان تصریح کرد: اعضای شورای اسلامی شهر گرگان تمام تلاش خود را در این زمینه به کار گرفت تا شهردار منتخب به رسمیت شناخته شود اما این موضوع از سوی مقامات کشوری بی‎نتیجه مانده است.

این عضو شورا در خصوص استفاده بهینه از تبلیغات شهری بیان داشت: 30 جایگاه تبلیغاتی باید در بهترین فضای شهری در اختیار شهرداری قرار بگیرد تا در مناسبت‎های مختلف از آنها استفاده شود.

وی بر ضرورت برخورداری تمام محلات گرگان از روشنایی تاکید کرد و افزود: باید معابر، کوچه‎ها و محلات گرگان که محل تردد مردم است از روشنایی برخوردار شود تا احتمال خطر برای شهروندان به حداقل کاهش پیدا کند.

این عضو شورا یادآور شد: با توجه به اینکه کم‎کم به سال جدید نزدیک می‎شویم، لازم است برنامه‎ریزی مناسب در راستای زیباسازی و فضاسازی شهری و عمرانی صورت گیرد تا تغییر و تحول را در شهر گرگان در مقایسه با سال‎های گذشته شاهد باشیم. لازم است تا در مدت باقی‌مانده نسبت به تدارک مکانی برای مسافران نوروزی تمهید مقدمات شود تا استقبال خوبی از مهمانان در مرکز گلستان صورت بگیرد.

وی در خصوص جمع‎آوری زباله به وسیله سطل زباله مکانیکی بیان داشت: نیاز است تا در این زمینه بازنگری و ساماندهی مجدد صورت بگیرد تا این فضا به حالت بهبود و حد ایده‎آل نزدیک شود البته چنین شرایطی ضامن جانمایی درست نیازمندی‎هاست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار