کد خبر: 621055
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۲
صفدر رحمت آبادي، معاون پارلماني وزير صنعت و تجارت شامگاه يك شنبه در خودرو خود، در ميدان سبلان به ضرب دو گلوله كشته شد
صفدر رحمت آبادي، معاون پارلماني وزير صنعت و تجارت شامگاه يك شنبه در خودرو خود، در ميدان سبلان به ضرب دو گلوله كشته شد. تحقيقات اوليه تيم جنايي حاكي از آن است كه قاتل، درون خودرو همراه با مقتول بوده و پس از شليك دو گلوله به سر رحمت آبادي از محل گريخته است.
قاضي سپيدنامه، بازپرس ويژه قتل، به خبرنگار ما گفت: به نظر مي‌رسد كه متهم به خوبي مقتول را مي‌شناخته و هيچ آثار درگيري داخل خودرو مشاهده نشده است. اين بررسي‌ها نشان مي‌داد طرز نشستن مقتول در خودرو به ‌گونه‌اي بوده است كه مقتول پيش از اصابت گلوله در حال گفت‌وگو با قاتل بوده است و اين امر، فرضيه آشنايي قبلي بين مقتول و قاتل را قوت بخشيده است. هنگام وقوع حادثه سوئيچ روي ماشين و خودرو هم خاموش و كنار خيابان پارك بوده است. وي ادامه داد: داخل خودرو دو پوكه كه از اسلحه كمري شليك شده كشف شده است كه نشان مي‌دهد ضارب دو بار به سمت مقتول شليك كرده است. قاضي سپيدنامه گفت: مقتول ساعت 16 و 30 دقيقه روز حادثه به خانه‌اش در شمال شهر رفته و ساعت 18 و 30 دقيقه با خودروي خود از خانه خارج شده است. بازپرس ويژه قتل افزود: اين حادثه دقايقي قبل از ساعت 20 به پليس گزارش شد. رهگذران هنگام عبور از ميدان سبلان ابتداي خيابان گلبرگ متوجه خون‌آلود بودن راننده ماشين پژو پارس يشمي رنگي مي‌شوند كه كنار خيابان پارك است و بعد بلافاصله به پليس خبر مي‌دهند. در نخستين بررسي‌ها هويت مقتول به نام «صفدر رحمت‌آبادي» معاون پارلماني وزارت صنعت، معدن و تجارت مشخص مي‌شود. تحقيقات بعدي نشان مي‌دهد كه مقتول در حالي كه پشت فرمان ماشين نشسته بوده از فاصله نزديك با دو گلوله به سر هدف قرار گرفته است. از آنجايي كه شيشه‌هاي ماشين تخريب نشده، گلوله از داخل ماشين به مقتول شليك شده است.  براساس اين گزارش، تحقيقات محلي هم نشان مي‌داد هيچ يك از رهگذران و ساكنان نزديك محل حادثه با توجه به روشن بودن بلندگوي هيئت‌هاي مذهبي، صداي تيراندازي به گوششان نرسيده است. همچنين كارشناسان اسلحه‌شناسي، كاليبر گلوله شليك‌شده به سر رحمت آبادي را 67/7 اعلام كردند. قاضي سپيدنامه در پايان گفت: تاكنون انگيزه قتل مشخص نيست و كارآگاهان جنايي براي روشن شدن زواياي پنهان اين حادثه تحقيقات گسترده‌اي را آغاز كرده‌اند. وي افزود: خودروي پژو پارس مقتول نيز به آزمايشگاه پليس آگاهي انتقال يافت تا با نمونه‌برداري از اثر انگشت‌هاي موجود در خودرو، اثر انگشت قاتل شناسايي شود.  فرمانده انتظامي تهران بزرگ روز گذشته اعلام كرد كه قتل معاون پارلماني وزير صنعت، سياسي و امنيتي نيست. سردار ساجدي‌نيا گفت: تحقيقات پليس همچنان ادامه دارد و به زودي اين تحقيقات به نتيجه مي‌رسد و به محض رسيدن به نتيجه، موضوع را به اطلاع مردم خواهيم رساند.  علي عبداللهي، معاون امنيتي انتظامي وزير كشور نيز گفت: مأموران آگاهي و پليس امنيت شروع به اقدامات براي شناسايي ضارب يا ضاربان كرده‌اند و اين اتفاق در حال بررسي است.

  برادر مقتول: سوء‌قصد به برادرم خصومت شخصي نيست
 برادر مرحوم رحمت‌آبادي و مديركل غله و بازرگاني استان كرمانشاه گفت: بيان خصومت شخصي براي دليل ترور مرحوم رحمت آبادي به هيچ وجه پذيرفته نيست. مظفر رحمت‌آبادي در گفت‌وگو با پايگاه خبري مرصاد اظهار ‌داشت: در خبرهايي كه از اين حادثه منتشر شده است، دليل اين سوء‌قصد خصومت شخصي بيان شده كه براي ما به شدت ناراحت‌كننده و غيرقابل قبول است.  وي ادامه داد: نه خانواده ما و نه شخص ايشان هيچ مشكلي با هيچ شخص يا گروهي نداشته و نداريم و اين موضوع قابل قبول نيست كه مرحوم رحمت‌آبادي در حادثه‌اي نشأت گرفته از يك درگيري شخصي كشته شده است.

   پيكر مقتول تشييع شد
پيكر مرحوم رحمت آبادي، ظهر ديروز در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت تشييع و سپس به شهرستان كنگاور، زادگاهش منتقل شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار