کد خبر: 620560
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۱
اعضاي دو باند سارقان زورگير كه در پوشش مسافربر از مردم زورگيري مي‌كردند، در دو عمليات جداگانه از سوي كارآگاهان پليس آگاهي پايتخت دستگير شدند.
شناسايي نقاط جرم‌خيز در تهران يا هر شهر ديگري كار دشواري نيست. بررسي پرونده‌هاي سرقت به خوبي نشان مي‌دهد كه ميدان آزادي تهران يكي از نقاط جرم‌خيز پايتخت است. تاكنون پروند‌ه‌هايي با موضوع قتل، تجاوز به عنف، سرقت، زورگيري و جرائم ديگري تشكيل شده كه وقوع آن در اين ميدان بزرگ است. موقعيت اين ميدان بزرگ كه درگاه شهرهاي حاشيه غرب تهران است، سبب شده كه بسياري از مجرمان براي رسيدن به اعمال مجرمانه‌شان راهي اين ميدان شوند. جايي كه تنها تمركز پليس بر آن مي‌تواند از تشكيل پرونده‌هاي بيشتر جلوگيري كند.

به گزارش خبرنگار ما، بيست و سوم مرداد امسال مردي به كلانتري تهرانسر رفت و با اعلام شكايتي به مأموران گفت: امروز ساعت 6 صبح در ميدان آزادي براي رفتن به محل كارم سوار يك پرايد مشكي شدم كه در صندلي جلو يك كارتن بود و در صندلي عقب هم دو مرد جوان نشسته بودند. همين كه در عقب را باز كردم، يكي از آنها كه كنار در نشسته بود عذرخواهي كرد و گفت چند متر جلوتر پياده مي‌شود، بعد پياده شد تا اول من سوار شوم به خاطر همين من وسط نشستم.
مالباخته گفت: چند دقيقه بيشتر از حركت ماشين نگذشته بود كه ناگهان اين دو نفر با چاقو به جانم افتادند و سرم را زير صندلي فشار دادند و گوشي و كيف دستي‌ام را كه داخلش يك تبلت و 290 هزار تومان پول بود، برداشتند و مرا در جاده مخصوص پياده كردند.
بررسي‌هاي پليس بعد از مطرح شدن شكايت نشان داد كه شكايت‌هاي مشابهي به اداره پنجم پليس آگاهي تهران گزارش شده است.
از سويي بررسي سرقت‌هاي مشابه در شهرهاي حاشيه‌اي به ويژه در غرب تهران نيز در دستور كار كارآگاهان قرار گرفت و به همين علت موضوع زورگيري توسط سرنشينان يك پرايد مشكي به پليس آگاهي استان البرز و استان تهران هم اعلام شد.
تحقيقات ادامه داشت تا اينكه در شهريورماه كارآگاهان اطلاع پيدا كردند كه دو زورگير كه با يك پرايد مشكي از چند مسافر در شهريار زورگيري كرده بودند توسط پليس آگاهي شهريار دستگير و به سرقت‌هاي مشابه اعتراف كرده‌اند.   كارآگاهان بلافاصله با هماهنگي قضايي هر دو متهم به اسامي محمود و ياسر را به اداره پنجم پليس آگاهي تهران منتقل كردند.
وقتي شكات پرونده با متهمان روبه‌رو شدند آنها را شناسايي كردند. يكي از مالباختگان به كارآگاهان گفت: در ميدان آزادي به مقصد شهرك وليعصر سوار يك پرايد مشكي كه سه سرنشين داشت شدم كه سرنشينان آن در ميدان فتح با تهديد چاقو تمام وسايل همراهم را سرقت كردند و چشم‌ها و دست‌هايم را هم بستند و مرا از ماشين به بيرون پرت كردند. وقتي چشم‌هايم را باز كردم ديدم در تهرانسر هستم.
شناسايي و انهدام دومين باند
همزمان با تحقيقات كارآگاهان براي دستگيري سارقان زورگير پرايد مشكي، پرونده مشابهي در اختيار اداره پنجم قرار گرفت اما اين بار طبق اظهارات شاكي پرونده سرنشينان يك پرايد سفيد با تهديد چاقو از او زورگيري كرده بودند.  مالباخته به كارآگاهان گفت: ساعت 10 شب بيست و دوم تيرماه در چهارراه ايران خودرو به سمت آزادگان سوار يك پرايد سفيد با سه سرنشين شدم كه آنها با تهديد چاقو، گوشي و 520 هزار تومان پولي را كه همراهم بود به زور از من گرفتند و ساعت 2 نيمه شب مرا در بيابان‌هاي اطراف جاده انديشه از ماشين پياده كردند.  با تشكيل پرونده دوم، كارآگاهان با جمع‌بندي اطلاعات به دست آمده از مالباختگان موفق شدند صاحب پرايد سفيد را شناسايي كنند.
در ادامه مشخص شد پرايد به شيوه قولنامه‌اي و در چندين نوبت فروخته شده است بدين ترتيب هويت آخرين خريدار ماشين به نام بهروز شناسايي شد. بررسي سوابق بهروز نشان داد كه او از مجرمان سابقه‌دار است.
كارآگاهان تصاوير بهروز را به مالباختگان نشان دادند و همه آنها او را به عنوان زورگير شناسايي كردند.  با شناسايي دقيق بهروز، سرانجام كارآگاهان موفق شدند او را هشتم آبان دستگير كنند.
بهروز ضمن اعتراف به زورگيري در پوشش مسافركش، سبحان و اصغر دو همدست خود را هم معرفي كرد و آدرس پاتوق آنها را به مأموران داد.
با شناسايي محل تردد متهمان در قهوه‌خانه‌اي در شهر قدس، كارآگاهان با مراقبت‌هاي نامحسوس سرانجام موفق شدند چهاردهم آبان آنها را محاصره كنند. اصغر با مأموران درگير شد اما موفق به فرار نشد. سبحان هم قصد داشت از طريق پشت‌بام متواري شود كه با شليك مأموران زمينگير شد.
سرهنگ كارآگاه علي غياثوند، معاون مبارزه با سرقت‌هاي خاص پليس آگاهي تهران گفت: هر دو گروه از اعضاي باند سارقان زورگير به سرقت‌هاي مشابه در پوشش مسافركشي اعتراف كردند كه در حال حاضر شناسايي و دعوت از مالباختگان در دستور كار كارآگاهان اداره پنجم پليس آگاهي قرار گرفته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار