کد خبر: 620092
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
سرپرست اداره كل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان از آزادسازي تمامي حريم اطراف برج تاريخي پيرعلمدار دامغان خبر داد.

محمد طاهريان با اشاره به اینکه باقي مانده زمين و باغچه در حريم پيرعلمدار دامغان به تملك اداره كل ميراث فرهنگي استان در آمد، گفت: دو دانگ باقي مانده زمين و باغچه وراث تسليمي در حريم پيرعلمدار دامغان با صرف اعتباري بالغ بر 500 ميليون ريال به تملك سازمان ميراث فرهنگي درآمد.

وي افزود: خريد و تملك خانه و زمين هاي اطراف حرائم و آثار تاريخي و فرهنگي در راستاي حفاظت از آثار و جلوگيري از هر گونه ساخت و ساز غير مجاز و تخريب آثار صورت مي گيرد.

طاهریان تاكيد كرد: با توجه به آزادسازي و تملك زمين اطراف حريم اين بناي تاريخي، زيباسازي و تبديل زمين اطراف برج پيرعلمدار به پارك محله به عهده شهرداري دامغان است.

برج پیر علمدار یکی از نمونه های بسیار ارزشمند معماری قرن پنجم ایران است كه 13 متر ارتفاع دارد و قطر داخلی آن 4/5 متر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار