کد خبر: 619982
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸
خانم "ما آی لون” ۲۳ ساله که میهماندار هواپیما و در شرف ازدواج بوده٬ ۴ روز پیش زمانی که به تماس دریافتی با آیفون ۵ خود که در حال شارژ بوده پاسخ داده٬ دچار برق گرفتگی از ناحیه گردن شده و در جا٬ فوت کرده.
طبق خبری که دو نشریه چینی منتشر کرده اند٬ خانم "ما آی لون” ۲۳ ساله که میهماندار هواپیما و در شرف ازدواج بوده٬ ۴ روز پیش زمانی که به تماس دریافتی با آیفون ۵ خود که در حال شارژ بوده پاسخ داده٬ دچار برق گرفتگی از ناحیه گردن شده و در جا٬ فوت کرده.


جزئیات هنوز شفاف نیست٬ ولی ظاهرا تحقیقات پلیس هم تایید کرده که خانم لون در اثر برق گرفتگی جان باخته. خواهر او می گوید که امیدوار به توضیح دلیل این اتفاق از طرف اپل است و از دیگران می خواهد موقع شارژ تلفن شان٬‌ با آن به تماس ها پاسخ نگویند.

خواهر متوفی همچنین قصد شکایت از اپل را دارد. گویا اپل نیز امروز از حادثه پیش آمده ابراز تاسف کرده و با خانواده خانم لون به همدردی پرداخته و قرار است تحقیقات کاملی از طرف اپل انجام شود تا دلیل قطعی این حادثه مشخص گردد.

انفجار یا آتش گرفتن تلفن های هوشمند یا تبلت ها موقع شارژ٬ پدیده نادری نیست. همین چند روز قبل انفجار یک گلکسی اس ۳ باعث صدمه دیدن صاحب آن از ناحیه پا شد و موارد مشابه دیگری نیز هر از گاهی گزارش می شود.

ولی برق گرفتگی منجر به فوت٬ جزو معدود دفعاتی است که در اخبار گزارش می شود. به خصوص با توجه به اینکه خروجی این نوع شارژر ها در حد ۵ ولت٬ با جریانی در حد ۱ آمپر و توان ۵ وات است٬ باید مشکلی در شارژر٬ عامل اصلی این حادثه ناراحت کننده باشد.

منبع: نامه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار