شايد خيليها ندانند كه لوكيشن سريال شاهگوش كه پوسترهايش بر شيشههاي سوپرماركتها و مراكز فروش محصولات فرهنگي خودنمايي ميكند، مدرسه متروكهاي به نام ادب است كه با تغييرات ظاهري تبديل به كلانتري محل تصويربرداري سريال شده است.
وقتي از اهالي محل، سراغ دبيرستان ادب را ميگيريم، بسياري نميدانند اين مدرسهاي كه مدتي است ديگر كاربري تحصيلي خود را از دست داده، در كجاي محل واقع شده است. البته با رنگ سبز ديوار مدرسه و حضور خودروهاي انتظامي داخل حياط، خود ما هم به دشواري متوجه شديم كه محلي كه در آن حضور داريم نه كلانتري كه همان مدرسه ادبي است كه چند ماهي لوكيشن آخرين ساخته داوود ميرباقري شده.
عوامل فني و پشت صحنه در حال رتق و فتق كردن امور در گوشه و كنار حياط و داخل ساختمان به چشم ميخورند.
راهرو هم به رنگ سبز كلانتري درآمده و پر است از پوسترهاي پندها و نصيحتهاي اجتماعي و هر كدام از كلاسهاي مدرسه هم به بخشي از مراحل كار تبديل شده است؛ اتاق افسر نگهبان، اتاق گريم، اتاق فني، آبدارخانه و ساير كلاسهايي كه در هر كدام به تفكيك بخشي از فعاليتهاي كار انجام ميشود. اولين فردي كه در راهروي كلانتري به چشم ميخورد، عليرضا جعفري است، پسر بچه شيطان فيلم سينمايي مهمان مامان كه اين روزها ديگر بزرگ شده و نقش برادر گندم در سريال شاهگوش را بازي ميكند.
ديگر بازيگري كه در راهروي لوكيشن ديده ميشود حامد ميرباقري پسر كارگردان سريال است كه نقش اول سريال همان اميرعلي جوان عاشقپيشه داستان را بازي ميكند. در اين ميان اما فرهاد اصلاني كه انگار حوصلهاي براي گفتوگو ندارد و در گوشهاي خلوت كرده، نقش رئيس كلانتري سريال شاهگوش را ايفا ميكند كه از قضا شاهگوش هم لقب اوست، چون داراي قدرت شنوايي بسيار بالايي است كه باعث ميشود كوچكترين صداهاي اطراف را هم بشنود و به همين دليل از سوي ساير نيروهاي كلانتري به نام شاهگوش شناخته ميشود.
شهرام حقيقتدوست و هادي كاظمي در كنار احمد مهرانفر همان ارسطوي محبوب سريال پايتخت نقش سربازهاي كلانتري را ايفا ميكنند و چند ماهي است كه روزهاي فيلمبرداري را پشت سر ميگذارند.
آخرين ساخته ميرباقري كه بيش از هر چيز به دليل گريم كاراكتر اسي شبنما با بازي محسن تنابنده در ميان مردم مشهور شده است، داستان اميرعلي و گندم دانشجويان المپيادي رشته برق دانشگاه است كه دل در گرو مهر هم دارند اما در اين ميان پدر گندم با بازي اكبر عبدي با ازدواج دخترش با اميرعلي مخالف است و در اين ميان اميرعلي تمام سعياش را براي ازدواج با گندم به كار ميبندد. صبح يكي از روزهايي كه پدر گندم راه كلهپزي را ميپيمايد مورد اصابت خودرويي قرار ميگيرد و جان خود را از دست ميدهد. شاهد ماجرا مرد نيمه بينايي است كه تنها سه شماره خودرو را به خاطر دارد و اين موضوع باعث ميشود كه پليس صاحبان پژوي يشمي با سه شماره مشترك را به كلانتري فرا بخواند و بپرسد كه روز و ساعت حادثه كجا بودهاند و چه كار ميكردند. سريال كه از هفدهم مهرماه در شبكه نمايش خانگي توزيع شده، با در نظر گرفتن روند مقرر هر دو هفته يك بار انجام ميشود و از آنجايي كه سريال 26 قسمت است، توزيع كار 13 ماه به طول ميانجامد اما از آنجايي كه برخي مسائل مانند محرم و صفر و تعطيلات نوروز هم در روند توزيع دخيل است، اين مدت افزايش پيدا ميكند.
البته سريال ميرباقري هم مانند ساير آثار شبكه نمايش خانگي از هجمه دانلودهاي غيرمجاز مصون نمانده و اين روزها سايتها پر شده از دانلودهاي غيرمجاز سريال. در هر حال، اين طور كه از مشاهدات برميآيد، قسمت اول سريال شاهگوش توانسته با پوسترهاي رنگي توجه مخاطبان را به خود جلب كند و با توجه به اينكه اكثر بازيگران از قسمت دوم به سريال اضافه ميشوند بايد منتظر ماند و ديد كه آيا شاهگوش ميتواند نقطه عطفي در مسير سريالهاي شبكه نمايش خانگي باشد؟