کد خبر: 616868
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲
روحاني در ديدار سفير جديد كوبا:
رئيس‌جمهور روز گذشته استوارنامه‌هاي سفراي جديد سوئيس و كوبا را دريافت كرد و طي ديدارهايي جداگانه با آنان به گفت و گو نشست.
رئيس‌جمهور روز گذشته استوارنامه‌هاي سفراي جديد سوئيس و كوبا را دريافت كرد و طي ديدارهايي جداگانه با آنان به گفت و گو نشست. 
روحاني در ديدار سفير جديد سوئيس با اشاره به مذاكرات ايران با 1+5 با بيان اينكه احساس مي‌كنم كه همه طرف‌هاي مذاكره‌كننده در موضوع هسته‌اي قانع شده‌اند كه راه گذشته، ‌راه مناسبي نبوده است، گفت: اگر هدف ما ايجاد اعتماد دوجانبه است راه حل‌هاي بسيار بهتري نيز وجود دارد. معتقدم در شرايط دنياي امروز بازي برد – باخت هرگز موفق نبوده و همه بايد به فكر بازي برد – برد باشيم و در اين راستا اراده سياسي لازم در جمهوري اسلامي ايران وجود دارد.  روحاني با مردود دانستن تحريم‌هاي يكجانبه و اينكه امروز حتي براي خريد دارو و غذا نيز با برخي از مشكلات بانكي مواجه هستيم، گفت: اميدوارم در راستاي برطرف شدن اين مشكلات قدم‌هاي مؤثري برداشته شود. ملت ايران خواستار حقوق حقه خود در چارچوب مقررات بين‌المللي است و دولت سوئيس به عنوان دولتي مستقل و بي‌طرف كه امروز جايگاه خاصي در جهان دارد مي‌تواند نقش خود را در اين مسئله به بهترين شكل كه به نفع همگان خواهد بود، ايفا كند.  روحاني اظهار اميدواري كرد سفير جديد سوئيس در ايران به عنوان حافظ منافع امريكا بتواند حسن نيت جمهوري اسلامي را به طرف امريكايي منتقل كند.  جوليو هاز ضمن ابراز خرسندي از ملاقات با رئيس‌جمهوري اسلامي ايران و با اشاره به اينكه حدود 140 سال از برقراري اولين روابط ميان ايران و سوئيس مي‌گذرد، گفت: بنده همه تلاش خود را در جهت ارتقا و گسترش سطح روابط اقتصادي دو كشور انجام خواهم داد. سفير جديد سوئيس در ايران همچنين تصريح كرد: معتقديم كه مي‌شود از روند تحريم‌ها عليه ايران با توجه به اوضاع اقتصاد جهاني كاسته شود و لذا تمام تلاش خود را براي كمك به جمهوري اسلامي ايران در اين جهت به كار خواهيم بست. وي از دولت جمهوري اسلامي ايران براي انتخاب ژنو به عنوان محل مذاكرات هسته‌اي با 1+5، قدرداني كرد.   رئيس‌جمهور با اشاره به اينكه همواره قدرت‌هاي بزرگ بين كشورهاي مستقل از جمله ايران و كوبا مشكلاتي را به‌وجود آوردند، تأكيد كرد: ما بايد با وحدت و نزديكي بيشتر، به قدرت‌هاي بزرگ بفهمانيم كه دوران زورگويي به پايان رسيده و آنها را وادار كنيم كه در روابط با ساير كشورها برابري و عدالت را مد نظر قرار دهند.  
ولاديمر اندرس گزاس كسادا سفير جديد كوبا در تهران نيز در اين ديدار با تأكيد بر اهميت روابط هاوانا- تهران، آمادگي كشور متبوعش را براي توسعه هر چه بيشتر روابط دو جانبه در عرصه‌هاي مختلف اعلام كرد. وي روابط دو كشور را تاريخي با پيوندهاي مستحكم دانست و گفت: مأموريتم در ايران اين است كه بيش از پيش روابط دو جانبه را گسترش دهم و تقويت نمايم. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار