سید احمد میرلوحی سرپرست تیم دارت این منطقه با اعلام این خبر افزود: مسابقات دارت از 10 لغایت 13 مهرماه به میزبانی شرکت خطوط لوله و مخابرات شمال شرق در زنجان برگزار شد که منطقه اصفهان با در اختیار داشتن تیم های دسته یک و دسته دو پیشکسوتان بالای 45 سال و همچنین تیم های دسته یک و دسته دوم کارکنان زیر 45 سال در این رقابت ها حضور پیدا کرد. وی افزود: در پایان این رقابت ها منطقه اصفهان در رقابت های تیمی مقام اول دسته یک و دسته دو پیشکوتان را به دست اورد همچنین این منطقه توانست مقام دوم دسته دو کارکنان را نیز از آن خود نماید.
وی به مسابقات انفرادی نیز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در بخش انفرادی نیز ابراهیم اسدی از کارکنان دسته یک به مقام سوم ، عین الله نادری از پیشکسوتان دسته یک به مقام دوم و عباسعلی نیکبختیان از پیشکسوتان دسته 2 به مقام سوم این رقابت ها دست پیدا کردند.
میرلوحی با اشاره به اینکه تیم پیشکسوتان دسته یک به صورت دو سال متوالی رتبه اول این رقابت ها را کسب کرده است خبر داد: تیم دسته دو پیشکسوتان نیز با کسب رتبه اول در سال آینده در قالب تیم دسته یک در رقابت ها شرکت خواهد کرد و اصفهان در سال آینده دو تیم دسته یک در مسابقات خواهد داشت.
اسامی اعضای تیم دسته یک پیشکسوتان: بهزاد بازیار – هرمز حق شناس – فرید مقدم – عین الله نادری
مربی: حسین اعرابی