کد خبر: 615566
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳
در راستای اجرای نیات موقوفات
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گفت: در راستای اجرای امینانه نیات موقوفات، طرح زائران حرم رضوی به منظور ‌کمک به زائران امام رضا (ع) و تأمین هزینه سفر مشهد مقدس افراد مستمند در استان سمنان اجرا می‎شود.
 حجت‎الاسلام عبدالله واحدی با اشاره به اهداف اجرای این طرح تصریح کرد: اجرای صحیح و امینانه نیات واقفان در خصوص زیارت حرم علی‌بن موسی‏الرضا (ع) با رویکرد شفاف‎سازی و اطلاع‎رسانی از آثار و برکات وقف عملیاتی می‎شود.

وی ترویج فرهنگ زیارت را یکی دیگر از اهداف اجرای این طرح برشمرد و افزود: به منظور دست‎یابی به این مهم، ایجاد وقف جدید برای زیارت حرم مطهر ائمه(ع) و امامزادگان ضروری است.

واحدی با تشریح منابع تأمین اعتبار اجرای این طرح معنوی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای نیاتی که از طرف واقف خیراندیش برای کمک به زائران امام رضا (ع) در جهت پرداخت هزینه سفر مشهد به افراد مستمند اختصاص داده شده، نسبت به اعزام افراد واجد شرایط براساس متن وقف‎نامه‎ها و درآمد این‎گونه موقوفات استان سمنان اقدام می‎شود.

پرداخت هزینه سفر و اقامت زائران و برنامه‎ریزی مناسب جهت تکریم آنان در قالب کاروان‎های زیارتی از محل اجرای نیات مرتبط تسهیلات اعطایی این طرح به واجدان شرایط است که مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان به آن اشاره داشت.

به گفته وی، این طرح از 22 تا 26 مهرماه سال جاری (مقارن با ایام عرفه و عید سعید قربان) اجرا می‎شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان زائران حرم رضوی مستمندان و افرادی که تاکنون به زیارت امام رضا (ع) مشرف نشده‎اند و واجد شرایط دریافت خدمات و تسهیلات هستند را جامعه هدف این طرح عنوان کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار