مهرداد مفتون در نشست خبری خود با خبرنگاران افزود: علیرغم اینکه بیشتر مراکز و تشکل های ترک اعتیاد از واژه "ترک" استفاده می کنند ، درجلسات رهایی این مرکز از کلمات "رهایی" و "درمان" استفاده می شود .
وی با اشاره به اینکه دراین مرکز ازهمان ابتدای جلسات شناخت اعتیاد، مواردی که یک مصرف کننده با آنها درگیر است مطرح می شود ، تصریح کرد: یکی از اولین هدایایی که به یک مصرف کننده داده می شود این است که به جای واژه واژه "معتاد" ، واژه "مسافر" به وی هدیه می شود و بیمار از بند و کلمه "معتاد" رهایی می یابد و سپس با شرکت در جلسات و قرارگرفتن در مسیر درمان و رعایت اصول و قوانین و کاربردی کردن آنها در مسیر درمان و زندگی به مرور مصرف کننده از یک سری قید و بندها آزاد می شود.
بنیانگذار مرکز درمان اعتیاد سروج اصفهان افزود: پس رهایی یعنی آزاد شدن از یک سری بندها که این آزاد شدن هم در گرو گذراندن دوره آموزش هایی است که تفکر یک مصرف کننده مواد را تغییر می دهد.
وی با اشاره به مهندسی درمان اعتیاد گفت : درمان اعتیاد مهندسی می خواهد و در این مرکز وقتی مصرف کننده مراجعه می کند با توجه به اطلاعات به دست آمده از سوی وی ، پروسه ای برای اجرا و ترمیم به ایشان ارایه می شود.
مفتون اظهارداشت : طی سه سال و 8 ماه گذشته تاکنون 368 نفر در مرکز درمان اعتیاد سروج اصفهان پذیرش شدند که در حال حاضر 30 درصد آنها تحت درمان قرار گرفته اند و 70 درصد نیز قطع درمان شده اند. در ترک هیچ معتادی به تعادل نمی رسد و فقط مواد آنها ترک می شود.
وی به ارایه شربت اپیوم برای درمان معتادان در این مرکز اشاره کرد و گفت : اثر کلی شربت اپیوم عملکرد هماهنگ الکالوئیدهای مختلف با اثرات مختلف است در حالی که تجربه ثابت کرده الکالوئیدها به تنهایی چنین عملکردی ندارند.
وی از مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان که محل مرکز درمان اعتیاد سروج اصفهان را به صورت کاملا رایگان در خیابان کاشانی برای درمان معتادان اختصاص دادند تشکر و قدردانی نمود.