کد خبر: 615323
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۰
شهردار شهرکرد با اشاره به اینکه مدیریت شهری برای حل مشکل آب چهارمحال و بختیاری اهتمام ویژه ای دارد بر تلاش و همکاری جدی مردم برای حل مشکل آب استان تاکید کرد.

نورالله غلامیان در نشست هم اندیشی آب چهارمحال و بختیاری که در شورای اسلامی شهرکرد برگزار شد، گفت: انتقال آب از طریق تونل های گلاب و بهشت آباد به خارج از استان قطعا کاهش منابع آبی شهر شهرکرد را به دنبال دارد و این معضل در کند شدن رشد و توسعه شهر شهرکرد تأثیر گذار است.

وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری از پتانسیل خوبی در زمینه منابع طبیعی برخوردار است، افزود: لازم است تا مجموعه مردم و متخصصین استان با تعامل و همکاری در مسیر پیشبرد اهداف این استان حرکت کنند.

غلامیان توزیع ناعادلانه آب را مهم‌ترین دغدغه مردم این استان عنوان کرد و ادامه داد: در این راستا نیز حساسیت‌های مردمی بسیار بالا رفته است و مسئولین و مردم استان حرکت در چارچوب قانون را خواستار اند.

شهردار شهرکرد با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری حدود یازده درصد از کل منابع آبی کشور را دارد، افزود: اما متأسفانه با این همه منابع آبی چشمگیر، استان در بخش‌های امور شهری، صنعت، خانگی و کشاورزی با مشکل کم‌آبی روبه‌رو است.

وی ادامه داد: محور توسعه پایدار، شهروند سالم است و سلامت شهروندان در گرو بهره‌مندی از آب آشامیدنی مطلوب است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار