سردار عبدالرضا آقاخانی روز شنبه در مراسم مراسم صبحگاه مشترک و اجرای مانور اقتدار به مناسبت اولين روز هفته نيروي انتظامي هفته نیروی انتظامی را فرصت مناسبی برای افزایش خدمت رسانی به مردم دانست و افزود: تا رسیدن به پلیس آرمانی تلاش می کنیم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
وی اظهارداشت: اهداف ناجا از برگزاری برنامه های مختلف و متعدد در این هفته ، نمایش رافت و مهربانی پلیس در برخورد با پناه بردگان به این ارگان و رعایت اخلاق مداری، معرفی جایگاه پلیس در جامعه اسلامی، ارتباط پلیس با جامعه و نقش جامعه در شکل گیری پلیس، معرفی ارتقای پلیس در کشف جرایم و برخورد با بز ه به صورت کاملا علمی، نمایش اقتدار پلیس و نقش آفرینی هایش در برخورد با جرایم عنوان کرد.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به شعار امسال هفته ناجا با عنوان شعار "مردم داری، قانون مداری، روزآمدی" ، تصریح کرد: سردار احمدی مقدم - فرمانده نیروی انتظامی هر سال متناسب با شرایط کشور شعار هفته ناجا را اعلام می کند و شعار محوری امسال، عناصر تشکیل دهنده اقتدار در نیروی انتظامی است.