
حجت الاسلام عبدالله واحدی با بیان اینکه متاسفانه رقباتی وجود دارد که سند اجاره آنها منقضی شده است و علی رغم مکاتبه با متصرفین هنوز نسبت به تجدید سند اجاره آن توسط مستاجرین اقدامی صورت نگرفته است، گفت: این املاک همچنان در تصرف مستاجرین می باشد و با بررسی کلیه رقبات این موارد باید تا پایان آذر ماه تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: هر چند با پی گیریهای حقوقی اجور معوق و اجرت المثل ایام تصرف از متصرفین اخذ خواهد شد ولی در اجرای نیت واقفین خللی ایجاد می شود و در طول ایامی که سند اجاره تنظیم نشده امکان اجرای نیت به دلیل پرداخت نشدن اجاره بها میسر نیست.
واحدی تنظیم به موقع اسناد اجاره و اخذ مال الاجاره رقبات را یکی از مهمترین عوامل اجرای صحیح نیت واقفین عنوان کرد و افزود: با راه اندازی سامانه جامع اطلاعات و مدیریت موقوفات و تکمیل اطلاعات این سامانه نظارت بر اینگونه مسائل به آسانی میسر است .
وی یکی دیگر از برنامه های ادارات سطح استان را بررسی رقبات فاقد درآمد سطح استان عنوان کرد و گفت: ادارات سطح استان با بررسی رقبات فاقد درآمد و بیان علت این موضوع به صورت ماهیانه، جهت درآمد دار کردن این رقبات در کارگروه بهره وری اداره کل تصمیم گیری می شود.