کد خبر: 615070
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان بر تعیین تکلیف کلیه اسناد اجاره منقضی شده موقوفات تا پایان آذرماه تاکید کرد.

حجت الاسلام عبدالله واحدی با بیان اینکه متاسفانه رقباتی وجود دارد که سند اجاره آنها منقضی شده است و علی رغم مکاتبه با متصرفین هنوز نسبت به تجدید سند اجاره آن توسط مستاجرین اقدامی صورت نگرفته است، گفت: این املاک همچنان در تصرف مستاجرین می باشد و با بررسی کلیه رقبات این موارد باید تا پایان آذر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: هر چند با پی گیریهای حقوقی اجور معوق و اجرت المثل ایام تصرف از متصرفین اخذ خواهد شد ولی در اجرای نیت واقفین خللی ایجاد می شود و در طول ایامی که سند اجاره تنظیم نشده امکان اجرای نیت به دلیل پرداخت نشدن اجاره بها میسر نیست.

واحدی تنظیم به موقع اسناد اجاره و اخذ مال الاجاره رقبات را یکی از مهمترین عوامل اجرای صحیح نیت واقفین عنوان کرد و افزود: با راه اندازی سامانه جامع اطلاعات و مدیریت موقوفات و تکمیل اطلاعات این سامانه نظارت بر اینگونه مسائل به آسانی میسر است .

وی یکی دیگر از برنامه های ادارات سطح استان را بررسی رقبات فاقد درآمد سطح استان عنوان کرد و گفت: ادارات سطح استان با بررسی رقبات فاقد درآمد و بیان علت این موضوع به صورت ماهیانه، جهت درآمد دار کردن این رقبات در کارگروه بهره وری اداره کل تصمیم گیری می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار