کد خبر: 614597
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷

رجا: بخش های خبری تلویزیون جمهوری اسلامی عبارت تهدید آمیز اوباما علیه ایران را سانسور کردند.

بخش های خبری تلویزیون جمهوری اسلامی عبارت تهدید آمیز اوباما علیه ایران را سانسور کردند.

در حالی که چهار روز از مکالمه تلفنی روحانی با رئیس جمهور آمریکا می گذرد، اوباما در نشست خبری مشترک با نتانیاهو گفت: «باراک اوباما» در این نشست خبری بار دیگر تاکید کرد که بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای مصمم است. وی افزود: با چشمانی باز وارد مذاکره شده‌ایم. هیچ گزینه‌ای از جمله گزینه نظامی را از روی میز برنداشته‌ایم.

وی افزود: ایران به خاطر تحریم‌ها آماده مذاکره شد و ما هم می‌خواهیم با حسن نیت، اراده آن‌ها را بیازماییم.

رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که در موضوع ایران، با مقامات اسرائیلی رایزنی مداوم خواهد کرد. وی افزود تا زمانی که طرف ایرانی گام عملی‌ای برندارد، آمریکا نیز اقدامی صورت نخواهد داد.

این در حالی است که در بخش های خبری صدا و سیما این جمله اوباما که " هیچ گزینه‌ای از جمله گزینه نظامی را از روی میز برنداشته‌ایم" را حذف کرده است.

صدا و سیما در روزهای اخیر نیز ترجیح داده در گزارش ها و تحلیل های خود تصویر مثبتی از مذاکرات ایران و آمریکا به نمایش بگذارد.

این در حالی است که صرف گزارش ها و تحلیل های مثبت درباره مذاکرات روحانی و اوباما سبب می شود یک تصویر غیر واقعی از نیت واقعی آمریکا درباره این مذاکرات به مخاطبان منتقل شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار