کد خبر: 614556
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
مدیر امور دام جهاد کشاورزی سمنان خبر داد
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از اجرای طرح اصلاح نژاد دام‎های سبک از جمله گوسفند و بز در استان سمنان خبر داد.
  محمدمهدی احمدی گفت: طرح اصلاح نژاد گوسفند در استان سمنان با اعتباری معادل یک میلیارد ریال در سطح 600 رأس از دام‎های استان سمنان و در شهرستان‎های شاهرود، دامغان و سمنان در حال اجراست.

وی افزود: این طرح به منظور سنتز نژادهای چند قلوزا و پرتولید در گوسفند و افزایش سه برابری تولید بره از هر رأس میش با استفاده از نژاد چند قلوزای خارجی رومانف برای نخستین بار در استان سمنان از سال گذشته آغاز شده است و در سال جاری نیز ادامه دارد.

احمدی بیان کرد: با عنایت به نیاز کشور به گوشت قرمز لزوم پرورش و توسعه نژادهای چند قلوزا با هدف خودکفایی در تولید گوشت کشور امری ضروری است و پرورش این نژاد اقدامی استراتژیک در مباحث اقتصاد مقاومتی و استقلال کشور و ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصاد روستا محسوب می‏‌شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: طرح اصلاح نژاد بز شیری با نژاد خارجی نیز با هدف افزایش تولید شیر بزهای مزارع صنعتی و روستایی با اعتباری معادل 300 میلیون ریال در حجم 500 رأس در سطح استان سمنان از سال گذشته آغاز شده و امسال نیز ادامه دارد.

احمدی گفت: این طرح با وارد کردن بهترین نژادهای بزهای شیری خارجی (سانن و آلپاین) به استان سمنان انجام و نسل اول متولد شده است که با استقبال و علاقه‎مندی دامداران به پرورش و توسعه این نژاد در سال‏های آینده شاهد افزایش تولید شیر بز در استان سمنان خواهیم بود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یادآوری کرد: با توجه به اینکه نتایج نهایی این طرح‎ها در درازمدت و نسل‎های بعدی کاملاً مشهود خواهد بود، اجرای آن در سال نخست رضایت‎بخش و موفقیت‎آمیز بوده است. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار