کد خبر: 614442
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵
مدیر اجرایی جشنواره کودک در اصفهان گفت: این استان برای برگزاری جشنواره فیلم کودک آماده است.

تا 27 ساله شدن جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان تنها 6 روز دیگر زمان باقی است.

شهر اصفهان سهم بسزایی در رونق این جشنواره داشته است؛ به طوری که جشنواره فیلم کودک و نوجوان در دنیا به نام اصفهان شناخته می‎شود؛ به شکلی که جشنواره فیلم کودک شهرت جهانی خود را مدیون شهر اصفهان است.

مسئولان اصفهانی نیز برای برگزاری این جشنواره در اصفهان، تلاش‎های فراوانی را متحمل می‎شوند تا میزبانی اصفهان از مهمانان داخلی و خارجی آبرومندانه باشد.

مدیر اجرایی جشنواره کودک در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در اصفهان، با اشاره به آمادگی این استان برای میزبانی جشنواره فیلم کودک و نوجوان، اظهارکرد: مقدمات برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان مهیا شده است.

جعفر گودرزی افزود: جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان امسال با استقبال فراوانی روبرو می‎شود زیرا برنامه‎های متنوع و شاد و پرباری برای این جشنواره تدارک دیده شده است.

وی ادامه داد: مسئولان جشنواره فیلم کودک در اصفهان زحمات زیادی متحمل شده‎اند تا این جشنواره به خوبی در اصفهان برگزار شود.

مدیر اجرایی جشنواره کودک اضافه کرد: جلسات هماهنگی مابین داوران و سایر مسئولان جشنواره برگزار شده است و نتایج آن در جشنواره اعلام می‎شود.

به گزارش جوان، بیست‌ و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با گرامیداشت نام پیامبر اکرم (ص) پدر آسمانی کودکان دنیا، از پانزدهم تا نوزدهم مهرماه در اصفهان برگزار می‎شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار