
هفته يازدهم ليگ در حالي پنجشنبه با رويارويي دو تيم پرسپوليس و فجر در آزادي استارت خورد كه تمام هفته گذشته، به بررسي پرونده سرخپوشان در بازي با سپاهان و اتفاقات آن گذشته بود و البته بازي استقلال برابر سئول كه با نتيجهاي ناخوشايند به پايان رسيد. هفتهاي كه تمام حرفهايش حول محور دستهاي پشت پرده و ناپاكيهاي فوتبال و افشاگري در اين خصوص گذشته بود. اما شايد هفته يازدهم كه با برد سرخپوشان آغاز شد و روز گذشته نيز با برگزاري ساير بازيها به پايان رسيد، توانسته باشد از شدت حرف و حديثهايي كه طي هفته گذشته نقل محافل ورزشي و فوتبالي بود بكاهد.
پرسپوليس يك- فجر صفر
پيروزي برابر فجر، بهترين هديهاي بود كه بعد از يك هفته تلخي، دايي و شاگردانش توانستند تقديم هوادار پرسپوليس كنند. يك پيروزي به موقع كه سرخپوشان را به جاي سپاهان بر سكوي دوم جدول نشاند.
دايي در حالي تيمش را روانه ميدان نبرد با فجر كرد كه تمام طول هفته گذشته، فكر سرمربي پرسپوليس را اتفاقات بازي با سپاهان و خواباندن مچ قهرماني مشغول كرده بود. به همين دليل هم انتظار ميرفت پرسپوليس نتواند با تمركز برابر فجر به ميدان برود. با اين وجود، آنچه مسلم بود سرخپوشان به سه امتياز اين بازي نياز داشتند تا يك بار ديگر از كورس عقب نمانند.
فجر مثل هميشه كه تيم سرسختي است برابر پرسپوليس، اين بار هم خوب كار كرد. گربه سياهي كه اين عنوان را شايد مديون زحمات شاه غلام بود اما بعد از پيرواني، فجر حتي وقتي به پرسپوليس ميبازد، مثل بازي پنج شنبه، باز هم عملكرد خوبي دارد و رويارويي اين تيم با سرخپوشان در هفته يازدهم نيز طبق عادت قديمي فجر گذشت.
اما از دست رفتن سه امتياز بازي با سپاهان، آن هم با اشتباه فاحش داور، براي پرسپوليس آنقدر گران تمام شده بود كه تنها با يك برد ميتوانست جبران شود. با اين وجود نيمه اول بازي، كيفيت فني سرخپوشان چنگي به دل نميزد و نه آنقدر بود كه سكوها را راضي كند و نه در حدي بود كه بتواند فجر را به عقب هل دهد. در مقابل فجريها بازي قابل قبولتري از خود به نمايش گذاشتند. البته شاگردان دايي در نيمه اول ، با وجود بازي كسلكنندهاي كه به نمايش گذاشتند، توانستند دروازه فجريها را توسط محمد نوري در موقعيت آفسايد باز كنند و يكي دو شوت خطرناك نيز روانه دروازه حريف كردند، اما نه شوتهاي خطرناك و انگشت شمار سرخپوشان و نه گلي كه در موقعيت آفسايد به ثمر رسيده بود و داور به درستي آن را قبول نكرد، نتوانست چيزي را به سود ميزبان سرخپوش ميدان تغيير دهد.
اما شايد دايي خوب ميدانست كه دست خالي بيرون رفتن تيمش از ميدان آزادي يا كسب حداقل امتياز، ميتواند حاشيههاي زيادي براي او و پرسپوليس داشته باشد و همه به مشغول بودن ذهن او در طول هفته گذشته به پرونده قهرماني ربط داده ميشد كه تيمش را در نيمه دوم، باشرايطي متفاوت به ميدان فرستاد.
البته تيم دايي بعد از گذشت 11 هفته از ليگ همچنان ضعفهاي فني زيادي دارد و خود او هم البته از اين ضعفها بينصيب نمانده. اما شانسي كه او و پرسپوليس آوردهاند اين است كه بازيكنان جوان تيم مثل پيام صادقيان برخلاف بازيكنان باتجربه و اسم و رسم دار تيم (خلعتبري ) خوب كار ميكنند و هر آن ميتوانند نتيجه بازي را تغيير دهند اين مسئله در بازي با فجر يك بار ديگر ثابت شد.
تعداد موقعيتهاي حساس پرسپوليس در بازي خانگي برابر فجر از عدد چهار تجاوز نكرد، اما دايي يك بار ديگر پاداش استفاده از پيام صادقيان را گرفت. آن هم در شرايطي كه فجريها برتري نسبي به ميزبان داشتند. اين بازيكن جوان كه در طول 11 هفته گذشته بازيهاي خوبي براي سرخپوشان به نمايش گذاشته و ثابت كرده دايي در خريد او برد كرده نه اشتباه، دقيقه 82 بازي با مانوري زيبا از ميانه زمين، دفاع فجر را به هم ميريزد و در محوطه جريمه سيدصالحي را صاحب توپ كند تا او كه شايد همان مهاجمي باشد كه پرسپوليس سالهاست ندارد، با ضربهاي دقيق تك گل بازي را براي پرسپوليس بزند و آزادي را براي فجري كه براي بهشت كردنش، 80 دقيقه دويده بود و تلاش كرده بود را به جهنم تبديل كند.
اما بعد از اتفاقات بازي با سپاهان، آنچه كه در بازي پرسپوليس –فجر به شدت به چشم آمد، حساسيت هواداران روي داور بود كه با كوچكترين حركت قاضي ميدان، با اعتراض همراه ميشد. با اين وجود اما داور اين بازي تحت تاثير جو ورزشگاه قرار نگرفت و اشتباهي مرتكب نشد كه بخواهد يك چالش ديگر براي جامعه داوري بهوجود بياورد.
با اين برد اما پرسپوليس توانست خود را جمع و جور كند و اندكي از حواشي بازي هفته دهم فاصله بگيرد. حالا شاگردان دايي براي رسيدن به صدر جدول نياز به كوچكترين لغزش فولاديها دارند تا بتوانند با رساندن خود به صدر جدول، پرسپوليس را بعد از چند فصل، به عنوان يكي از مدعيان ليگ سيزدهم معرفي كنند. البته به شرط آنكه اتفاقات اخير تمام ذهن مسئولان و كادر فني پرسپوليس را به خود مشغول نكرده و آنها را از حساسيت بازيهاي ليگ، خصوصاً حالا كه پرسپوليس به ردههاي بالا و نزديكي صدر جدول رسيده غافل نكند.