چهـارمـين روز از چهـاردهمين جشنواره سراسري تئاتر مقـاومت امروز(پنجشنبه) با اجراي «روايت شخصي»، «پرسه در لابهلاي فرمهاي...» و «من خيال تو نيستم» در تئاتر شهر به كار خود ادامه ميدهد.
به گزارش «جوان»، در چهارمين روز از چهاردهمين جشنواره تئاتر مقاومت در تئاتر شهر نمايش « روايت شخصي » نوشته محمدرضا قاسمي و به كارگرداني يحيي نظري از كازرون، در نوبت 17:30 و 19:30 در تالار سايه، «كافه سيروس» نوشته رسول حقجو و به كارگرداني مجتبي رستميفر از شهر اهواز در دو نوبت نوبت 17 و 19 در تالار قشقايي، « من خيال تو نيستم» به نويسندگي و كارگرداني حميد شريفزاده از تهران در دو نوبت نوبت 18 و 20:15 در تالار چهارسو و نمايش «غروب روزهاي اول پاييز» نوشته اكبر حسني و به كارگرداني عليرضا مهران از تهران در دو نوبت 16 و 18:30 در كارگاه نمايش به صحنه ميروند.
در اين روز همچنين تالار مهر حوزه هنري ميزبان «مرز» كاري از سيروس همتي ساعت 18:30، سالن استاد انتظامي خانه هنرمندان ميزبان نمايش «بنبست هنرمند، پلاك 8» كاري از مالك حقپور سراج ساعت 18، تالار هنر ميزبان نمايش « شهر مورچهها» به نويسندگي و كارگرداني «رضا بيات» ساعت 17 و تالار انديشه ميزبان « من كه دا نيستم» به نويسندگي مهرداد راياني و كارگرداني حسين پارسايي در ساعت 19 است.
فضاي باز تئاتر شهر هم در سومين روز از جشنواره تئاتر مقاومت ميزبان اجراي نمايش «هشت» به نويسندگي و كارگرداني روحالله سنايي از ورامين در ساعت 16:30، «جنگ و هزار سال تنهايي» به نويسندگي و كارگرداني پروانه ضامني در ساعت 17:30 و «كسي فشنگها را نميشمارد» كاري از اميرحسين شفيعي از ورامين در ساعت 18:30 خواهد بود.
در بخش دانشجويي امروز جشنواره مقاومت هم نمايش «مرز صفر، يك» به نويسندگي و كارگرداني فريدون عباسپور مراغه در دانشگاه صنعتي اميركبير، «مي خوام مثل بابام باشم» كاري از افشين قاسمي در دانشگاه تربيت مدرس، «راه طولاني» كاري از مجتبي طقياني در دانشگاه علامه طباطبايي و «پياده رو» كاري از محمد گودرز در در دانشگاه تربيت دبير رجايي در ساعت 12:30 دقيقه اجرا خواهند داشت و همچنين در بخش نمايشنامهخواني نيز نمايش «نازنين» به نويسندگي بهار كريمزاده و كارگرداني عليرضا يوسفي از تهران ساعت 16:30 در سالن كنفرانس تئاتر شهر نمايشنامه خواني ميشود.
گفتني است، چهاردهمين جشنواره سراسري تئاتر مقاومت اول تا ششم مهرماه در تهران برگزار ميشود.