کد خبر: 612081
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۷
ویلیام هیگ وزیر خارجه این کشور از توافق جان کری وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره سلاح‌های شیمیایی سوریه استقبال کرد و خواستار اجرای آن شد.
فارس: وزیر خارجه انگلیس از توافق وزیر خارجه آمریکا و وزیر خارجه روسیه درباره سلاح‌های شیمیایی سوریه استقبال کرد و خواستار اجرای آن شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت خارجه انگلیس، ویلیام هیگ وزیر خارجه این کشور از توافق جان کری وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره سلاح‌های شیمیایی سوریه استقبال کرد و خواستار اجرای آن شد.

وزرای خارجه روسیه و آمریکا امروز شنبه در سومین روز مذاکرات فشرده خود درباره طرح ابتکاری روسیه مبنی بر قرار گرفتن سلاح‌های شیمیایی سوریه تحت نظارت بین‌المللی توافق کردند که دمشق در طول یک هفته لیست سلاح‌های شیمیایی خود را اعلام کند.

لاوروف و جان کری بعد از مذاکرات امروز خود در جمع خبرنگاران حضور یافتند.

«جان کری» از توافق بر سر چارچوب اجرای طرح نظارت بین‌المللی بر تسلیحات شیمیایی دمشق خبر داد و گفت: دولت سوریه یک هفته فرصت دارد تا لیستی از تسلیحات شیمیایی خود را منتشر کند. به گفته کری، برای اجرای این طرح 6 مرحله در نظر گرفته شده است. در پایان این طرح، تسلیحات شیمیایی سوریه نابود می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار