عضو انجمن انبوهسازان استان تهران با اشاره به نياز جامعه به مسكن و برنامه خانهدار شدن مردم از سوي دولت اظهار كرد: صاحبخانه شدن مردم نياز به تغيير نگرش دارد چراكه اوضاع اقتصادي و خريد مسكن ديگر همچون گذشته نيست و مسكن در حال رسيدن به قيمت واقعياش است.
عليرضا قهاري در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: رشد نقدينگي در جامعه و افزايش بيرويه قيمتها در مدت اخير دليل فاصله گرفتن خريد خانه از سوي مردم و رشد كاذب قيمتها شده است.
وي معتقد است: با نزديك شدن به قيمت واقعي ارز و كاهش قيمتها، مسكن نيز به قيمت واقعي خود نزديك ميشود اما بايد شرايط جديد خانهدار شدن مورد بررسي قرار گيرد.
قهاري با اشاره به خريد مسكن در دهههاي اخير گفت: اكنون با افزايش قيمتها نميتوان به همان روشخانهدار شد اما برنامهريزان و اقتصاددانان كشور بايد در اين جهت تلاش كنند.
اين كارشناس مسكن تأكيد كرد: نبايد برنامههاي مسكن همچون گذشته با آزمون و خطا دنبال شود چراكه در اين صورت به هدفي نميرسد و بايد نيازهاي جديد سنجيده و پس از تغيير روشها اجرا شود.